Mieniekamp 2018

(10 tot 12 mei 2018)

 

 

 

UDO’s Mieniekamp is een 3-daags evenement, opgezet op het eigen terrein van de voetbal vereniging UDO en is bestemd voor de jongste jeugd, nl de JO11 jongens en meisjes(9 en 10 jaar), de JO8/JO9 jongens en meisjes ( 7en 8 jaar) en de ukkies, ook jongens en meisjes.

De JO8/JO9 en de JO11 kinderen blijven slapen in de tenten en de ukkies gaan na het laatste avond spel thuis slapen om ’s morgens weer super fris aan het ontbijt te staan.

Voor overnachtingen hebben wij zelf 19 tenten aangeschaft, hierin kunnen acht (8) normale luchtbedden worden neergelegd, dus kan je daar overnachten met 7 kleintjes en een volwassenen.

Het evenement wordt dit jaar gehouden tijdens het Hemelvaartweekend van donderdagochtend (10 mei) 11 uur tot zaterdagmiddag (12 mei) 13:30 uur.

De bedoeling van dit evenement is de jongste jeugd een geweldig aandenken te bezorgen in hun eerste jonge jaren bij UDO. Twee nachten slapen in de tenten, eten bij de club en veel leuke activiteiten doen, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, onder begeleiding van een groot aantal (ongeveer 40) enthousiaste vrijwilligers die zelf ook het hele weekend bij UDO zijn.

Het eten wordt geregeld door 4 mensen die veel ervaring hebben met koken voor grote groepen en omdat wij in de kantine beschikken over een mooie grote keuken kunnen we dat allemaal zelf klaarmaken. Van patat tot pannenkoeken en van een toetje tot fruit, alles is aanwezig van lekker vet tot super gezond.

De activiteiten (hebben vooral te maken met sport en spel) zijn allemaal van te voren bedacht en uitgewerkt door de vrijwilligers en worden, waar mogelijk, van te voren al klaar gezet. Dit begint een half uur na het ontbijt en duurt met de nodige rust pauzes tot laat in de avond, ongeveer 22.00 uur- 22.30 uur. Hierna gaan de ukkies naar huis en gaat de jongste groep langzaam aan naar bed.

Een aantal activiteiten die ook voor dit jaar weer op de agenda staan: zwemmen, broodjes bakken, springkussens, spelletjes……….. eigenlijk te veel om op te noemen. Ook doen we dit jaar nog een keer mee met de Sponsorloop voor de stichting Roparun. Ook dat doen we net als voorgaande jaren in samenwerking het Roparunteam “WeRun4All” uit Oegstgeest. Daarmee sluiten we een mooie traditie van vvUDO af.

Ook dit jaar zullen we net als voorgaande jaren op vrijdagavond een BBQ organiseren voor zowel de deelnemers van het kamp als de ouders. Deelnemers van het kamp doen natuurlijk automatisch mee, ouders moeten zich even apart inschrijven. (tijden en kosten zijn te vinden op het inschrijfformulier voor de BBQ)

Natuurlijk wordt door onze huisfotograaf (Paul Lichtenbelt) alles vastgelegd op foto. Ook werken we regelmatig de kampkrant op de UDO site bij, zodat de ouders thuis ook alle avonturen kunnen volgen.

Alle informatie over het Mieniekamp (inclusief inschrijfformulieren) is te vinden op de website van vv UDO (linksboven in het Mieniekamp menu)

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen