De eerste voetbaltrainingen van FC Oegstgeest voor de jongste jeugd.

In navolging van de oudste leeftijdsgroep (SJT JO19) gaat nu ook de groep van de jongste jeugd samen voetballen.

Vanaf aanstaande zaterdag voetballen de mini’s van vv Oegstgeest en de ukkies van vvUDO samen. Dat zijn spelers geboren in 2011, 2012 of 2013. De trainingen vinden plaats op het sportpark van vv UDO tussen tien en twaalf uur. Een mooie stap richting volgend seizoen.

image1In het clubhuis van ASC zijn vrijdagavond 9 maart onder grote belangstelling de Oegstgeester sportprijzen 2017 uitgereikt.  

UDO JO11-1 was genomineerd voor de titel Jeugdsportploeg Oegstgeest 2017. UDO JO11-1 moest het opnemen tegen de twee andere genomineerden, de korfballers van Fiks D1 (kampioen in de zaal en op het veld) en de voetballers van VV Oegstgeest JO13-1 (ook kampioen).

afgelastMorgen (zaterdag 3 maart) zouden de ukkies van UDO en vvOegstgeest weer buiten gaan trainen, echter gezien de huidige temperaturen en de staat van de velden zijn wij genoodzaakt de training voor morgen af te lassen.

Een mooie gelegenheid om de schaatsen onder te gaan binden.

Fijn (schaats)weekend!

mk2010 dg3 038 SmallOok dit jaar zullen we wederom met Hemelvaart het UDO Mieniekamp organiseren. Hemelvaart valt dit jaar op 10 mei, de dag waarop het allerlaatste UDO Mieniekamp van start gaat. Natuurlijk duurt ook dit jaar het Mieniekamp weer t/m zaterdag (12 mei). Het belooft weer een groots evenement te worden met o.a. de gebruikelijke activiteiten zoals zwemmen, broodjes bakken,  spelletjes en natuurlijk ook weer heel veel springkussens.

Noteer de datum dan ook alvast in de agenda's want dit allerlaatste Mieniekamp wil natuurlijk niemand missen.

JO11 1 180207Eind vorig jaar werd op de UDO-site bekend gemaakt wie de winnaar was van de Grote Clubactie 2017 : UDO JO11-1. Hiermee won UDO JO11-1 een teamuitje.

Op zondag 4 februari was het zover, het team van UDO JO11-1 ging naar TRIXS Indoor Trampoline & Beachsports park in Leidschendam. Eerst 1,5 uur beachsoccer en na een pizzapauze nog een uur op de trampoline. Het was een superleuk uitje en UDO JO11-1 wil UDO graag bedanken voor deze prijs!

Het teamuitje paste prima in de voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

PDK 0534 preview.jpegAfgelopen vrijdag 2 december bracht Sinterklaas met wel 9 pieten een bezoek aan UDO.

Net als voorgaande jaren werd Sint welkom geheten door Corien van den Ende die de avond aan elkaar gepraat heeft. Met zo ongeveer tachtig kinderen uit de JO8/9 en ukkies leeftijdsgroepen is het weer een spetterend feest geworden, waarna ieder kind naar huis ging met een mooie coll/muts.

Hieronder een aantal foto's om een impressie te geven van de avond.

Foto's: Paul de Kok

Vanaf komende zaterdag gaan de ukkies binnen trainen. Wij gebruiken daarvoor de gymzaal van de Leo Kannerschool. Let op; de ingang van de school ligt aan de Hazenboslaan maar de ingang van de gymzaal ligt aan de President Kennedylaan.
Het gaat om de zaterdagen 2, 9, 16 en 23 december, 6, 13,20 en 27 januari en 3, 10, 17 en 24 februari.
Voor de zaal gebruiken we schone zaalschoenen. Deze zijn voor binnen en niet voor buiten. Wij adviseren de ouders om tijdens de training een uurtje boodschappen te gaan doen. In de zaal is geen koffie aanwezig. Zijn de ouders er toch dan dienen jullie zelf voor koffie te zorgen. Liever geen broertjes en zusjes meenemen. Dat komt de “rust” in de zaal zeker ten goede.

Trainingstijden:

1e groep 11:00 uur - 12:00 uur
3e groep 12:00 uur - 13:00 uur

 

Wat beginnen de jongens van UDO 13-1 goed tegen de Katwijkers. In de eerste paar minuten worden meerdere kansen gecreëerd.
Maar ondanks de dreiging van Michele, Ruit en Matthijs vliegt er geen een bal in. De keeper van Quick Boys is echt goed.

De basischolen in Oegstgeest zijn weer begonnen en daarmee starten ook de voetbaltrainingen weer.

De meeste teams staan weer ingedeeld op het trainingsschema maar helaas zijn we voor enkele teams nog op zoek naar een trainer. We proberen daar deze week een verdere invulling aan te geven.

Voor die teams die op het trainingsschema staan beginnen de trainingen deze week weer of ze zijn vorige week al begonnen.

Doordat nog niet al de velden goedgekeurd zijn zullen de teams die op het Fiks veld of op T1,2 of 3 staan de komende week (tot nader bericht) achter het Rijnlands Lyceum trainen (bereikbaar via vv Oegstgeest).

De O8 en O9 teams zullen woensdagmiddag wel bij UDO op het kunstgras trainen, we hebben de golf bereid gevonden even uit te wijken voor de trainingen.
De O8-1,2 3n 3 trainen vanaf 14:15 uur en de O9-7 en 8 trainen om 15:30 en de O9-5 en 6 trainen aansluitend om 16:30 uur.

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: de meiden van MO11 gingen naar de oefeninterland van de Oranjevrouwen tegen Wales!!

Allemaal bewapend met tassen vol snoep en hier en daar een gespannen koppie, verzamelden we op het station van Leiden. Mensen keken hun ogen uit; je ziet ook niet elke dag 8 superleuke meiden, in het oranje gestoken, juichend voorbij komen!

Na een gezellige rit in de trein en metro kwamen we aan bij het Sparta stadion, oftewel Het Kasteel, in Rotterdam. Nadat de meiden bedolven waren onder allerlei 'gadgets' konden we einelijk naar binnen en waren we klaar voor de wedstrijd. En wat voor een wedstrijd! De Oranjevrouwen hebben Wales met gemak verslagen met 5-0!!!! Wat een feest! Het dak ging eraf! Schor van het aanmoedigen en juichen en zeer voldaan keerden we aan het eind van de middag weer terug richting Leiden.

Het was een uitje om niet snel te vergeten!