UDOJO15 2 kampioen2

Helemaal aan het begin van dit seizoen, na de selectieprocedure, bleek dat de JO15-2 bestond uit veel spelers die nog niet eerder met elkaar hadden samengespeeld. Het seizoen ervoor speelden de geselecteerde spelers en speelsters namelijk in maar liefst 7 verschillende teams! Hierdoor begon het seizoen duidelijk wat onwennig voor iedereen en waren er nog geen vastigheden qua speelstijl te herkennen tijdens de wedstrijden. Daarnaast waren enkele spelers, die afgevallen waren in de JO15-1 selectie, nog duidelijk hun teleurstelling aan het verwerken. Allemaal zeker niet erg, maar juist voor de trainers een enorme uitdaging om hier gaandeweg een hecht en ingespeeld team van te maken.

UDOJO15 1 kampioen

Na de promotie van afgelopen maandag is de JO15-1 afgelopen zaterdag zonder te spelen kampioen geworden van de 1e klasse promotie. Terwijl de ploeg op internationaal toernooi was in Frankrijk speelde Foreholte tegen Spartaan '20. Indien Foreholte deze wedstrijd punten zou verspelen zou UDO kampioen zijn. De wedstrijd eindigde in 2-2 en daarmee is het kampioenschap een voldongen feit. Klasse boys! Overigens werd ook het toernooi in Frankrijk winnend afgesloten en pakte de JO15-1 met de Trophée du Rhin, na het kampioenschap in de najaars- en voorjaarscompetitie, de derde prijs van het seizoen.

Aanstaande zaterdag speelt UDO JO15-1 haar laatste officiële wedstrijd en is het van zins het seizoen met een overwinning af te sluiten. Hierna volgt nog het toernooi bij v.v. Oegstgeest en wordt een prachtig seizoen vervolgens afgesloten met een team-BBQ.

Het was een prachtig seizoen en een genot om dit hechte team wekelijks aan het werk te zien!

JO15 1Met een groep met grotendeels 1e-jaars spelers werd de JO15-1 vorig seizoen kampioen in de tweede klasse. Gezien het feit dat de groep grotendeels bij elkaar zou blijven en aangevuld met jongens die zich in een lager elftal goed hadden ontwikkeld, werd bij de KNVB aangevraagd om eerste klasse te gaan spelen. De KNVB keurde dit goed en vol goede moed begonnen we het seizoen. De bekerronde verliep wisselend; zowel het veldspel als de resultaten gaven nog geen goede weergave van wat we konden verwachten. Een fantastische wedstrijd tegen Forum Sport, dat zoals het er nu naar uitziet kampioen gaat worden in de Hoofdklasse, ging verloren. Een degelijke overwinning werd behaald op Quick en een terechte nederlaag tegen Wilhelmus completeerde de bekerronde. Afijn, de beker is leuk, maar het draait ten slotte allemaal om de competitie.

De eerste voetbaltrainingen van FC Oegstgeest voor de jongste jeugd.

In navolging van de oudste leeftijdsgroep (SJT JO19) gaat nu ook de groep van de jongste jeugd samen voetballen.

Vanaf aanstaande zaterdag voetballen de mini’s van vv Oegstgeest en de ukkies van vvUDO samen. Dat zijn spelers geboren in 2011, 2012 of 2013. De trainingen vinden plaats op het sportpark van vv UDO tussen tien en twaalf uur. Een mooie stap richting volgend seizoen.

image1In het clubhuis van ASC zijn vrijdagavond 9 maart onder grote belangstelling de Oegstgeester sportprijzen 2017 uitgereikt.  

UDO JO11-1 was genomineerd voor de titel Jeugdsportploeg Oegstgeest 2017. UDO JO11-1 moest het opnemen tegen de twee andere genomineerden, de korfballers van Fiks D1 (kampioen in de zaal en op het veld) en de voetballers van VV Oegstgeest JO13-1 (ook kampioen).

afgelastMorgen (zaterdag 3 maart) zouden de ukkies van UDO en vvOegstgeest weer buiten gaan trainen, echter gezien de huidige temperaturen en de staat van de velden zijn wij genoodzaakt de training voor morgen af te lassen.

Een mooie gelegenheid om de schaatsen onder te gaan binden.

Fijn (schaats)weekend!

mk2010 dg3 038 SmallOok dit jaar zullen we wederom met Hemelvaart het UDO Mieniekamp organiseren. Hemelvaart valt dit jaar op 10 mei, de dag waarop het allerlaatste UDO Mieniekamp van start gaat. Natuurlijk duurt ook dit jaar het Mieniekamp weer t/m zaterdag (12 mei). Het belooft weer een groots evenement te worden met o.a. de gebruikelijke activiteiten zoals zwemmen, broodjes bakken,  spelletjes en natuurlijk ook weer heel veel springkussens.

Noteer de datum dan ook alvast in de agenda's want dit allerlaatste Mieniekamp wil natuurlijk niemand missen.

JO11 1 180207Eind vorig jaar werd op de UDO-site bekend gemaakt wie de winnaar was van de Grote Clubactie 2017 : UDO JO11-1. Hiermee won UDO JO11-1 een teamuitje.

Op zondag 4 februari was het zover, het team van UDO JO11-1 ging naar TRIXS Indoor Trampoline & Beachsports park in Leidschendam. Eerst 1,5 uur beachsoccer en na een pizzapauze nog een uur op de trampoline. Het was een superleuk uitje en UDO JO11-1 wil UDO graag bedanken voor deze prijs!

Het teamuitje paste prima in de voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

PDK 0534 preview.jpegAfgelopen vrijdag 2 december bracht Sinterklaas met wel 9 pieten een bezoek aan UDO.

Net als voorgaande jaren werd Sint welkom geheten door Corien van den Ende die de avond aan elkaar gepraat heeft. Met zo ongeveer tachtig kinderen uit de JO8/9 en ukkies leeftijdsgroepen is het weer een spetterend feest geworden, waarna ieder kind naar huis ging met een mooie coll/muts.

Hieronder een aantal foto's om een impressie te geven van de avond.

Foto's: Paul de Kok

Vanaf komende zaterdag gaan de ukkies binnen trainen. Wij gebruiken daarvoor de gymzaal van de Leo Kannerschool. Let op; de ingang van de school ligt aan de Hazenboslaan maar de ingang van de gymzaal ligt aan de President Kennedylaan.
Het gaat om de zaterdagen 2, 9, 16 en 23 december, 6, 13,20 en 27 januari en 3, 10, 17 en 24 februari.
Voor de zaal gebruiken we schone zaalschoenen. Deze zijn voor binnen en niet voor buiten. Wij adviseren de ouders om tijdens de training een uurtje boodschappen te gaan doen. In de zaal is geen koffie aanwezig. Zijn de ouders er toch dan dienen jullie zelf voor koffie te zorgen. Liever geen broertjes en zusjes meenemen. Dat komt de “rust” in de zaal zeker ten goede.

Trainingstijden:

1e groep 11:00 uur - 12:00 uur
3e groep 12:00 uur - 13:00 uur