image1In het clubhuis van ASC zijn vrijdagavond 9 maart onder grote belangstelling de Oegstgeester sportprijzen 2017 uitgereikt.  

UDO JO11-1 was genomineerd voor de titel Jeugdsportploeg Oegstgeest 2017. UDO JO11-1 moest het opnemen tegen de twee andere genomineerden, de korfballers van Fiks D1 (kampioen in de zaal en op het veld) en de voetballers van VV Oegstgeest JO13-1 (ook kampioen).

JO11 1 180207Eind vorig jaar werd op de UDO-site bekend gemaakt wie de winnaar was van de Grote Clubactie 2017 : UDO JO11-1. Hiermee won UDO JO11-1 een teamuitje.

Op zondag 4 februari was het zover, het team van UDO JO11-1 ging naar TRIXS Indoor Trampoline & Beachsports park in Leidschendam. Eerst 1,5 uur beachsoccer en na een pizzapauze nog een uur op de trampoline. Het was een superleuk uitje en UDO JO11-1 wil UDO graag bedanken voor deze prijs!

Het teamuitje paste prima in de voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: de meiden van MO11 gingen naar de oefeninterland van de Oranjevrouwen tegen Wales!!

Allemaal bewapend met tassen vol snoep en hier en daar een gespannen koppie, verzamelden we op het station van Leiden. Mensen keken hun ogen uit; je ziet ook niet elke dag 8 superleuke meiden, in het oranje gestoken, juichend voorbij komen!

Na een gezellige rit in de trein en metro kwamen we aan bij het Sparta stadion, oftewel Het Kasteel, in Rotterdam. Nadat de meiden bedolven waren onder allerlei 'gadgets' konden we einelijk naar binnen en waren we klaar voor de wedstrijd. En wat voor een wedstrijd! De Oranjevrouwen hebben Wales met gemak verslagen met 5-0!!!! Wat een feest! Het dak ging eraf! Schor van het aanmoedigen en juichen en zeer voldaan keerden we aan het eind van de middag weer terug richting Leiden.

Het was een uitje om niet snel te vergeten!

JO11 1 foto 6Op 13 mei was het zover, JO11-1 speelde zijn laatste wedstrijd tegen Verburch JO11-1 en het was niet zomaar een wedstrijd, bij winst zouden wij gedeeld kampioen zijn.

 

De wedstrijd begon om 09:15 uur op veld 3.

De vele ouders, familie leden, vrienden kwamen onze talenten steunen bij deze belangrijke wedstrijd.

2017 04 14 10.46.29Afgelopen woensdag heeft de JO11-1 van UDO een vriendschappelijke wedstrijd tegen Sparte JO10-1 gespeeld in Rotterdam.

De wedstrijd is gespeeld op het hoofdveld van Sparta's jeugdcomplex de Twin Games. Een echte talenten wedstrijd dus duidelijk.

Hieronder een foto impressie (foto's gemaakt door Eus Tros)

UDO Pupil

E1 2015 2016Afgelopen weekend hebben we met de E1 geschiedenis geschreven, een prestatie waar we enorm trots op mogen zijn:

De E1 is Winterkampioen geworden in de hoofdklasse 9:9 competitie!!

In het begin van de competitie moesten we nog veel leren en wennen aan elkaar. Gaandeweg de competitie ging het steeds beter. Vooral het positiespel en het opbouwen hebben we beter onder de knie gekregen en we weten wat we wél en juist níet moeten doen. Er staat een hecht team, zeg maar gerust : een vriendenteam,  dat voor elkaar wil knokken. Een team dat niet te beroerd is een medespeler die net even beter voor het doel  staat, de kans te gunnen om te scoren.

Dit alles maakt het succes compleet!

GroteClubActieSupertrots kunnen de jeugdleden van onze vereniging zijn op het resultaat van de opbrengst van de Grote Clubactie!

In totaal zijn er 1141 lotenverkocht, waarmee jullie dus €2.635,71 hebben opgehaald voor UDO!!!

Maar, . . . er kan er maar één de winnaar zijn en dat is het team: UDO E5. Zij hebben met het team namelijk 142 loten verkocht!!

En daarmee hebben ze een teamuitje gewonnen Klik op 'Lees meer' voor de groepsfoto!

Voor aanstaande vrijdag, 10 oktober, staan er ouderbijeenkomsten voor/over de E-jeugd op het programma.

Tijdens deze bijeenkomsten geven we achtergrond informatie over het jeugdvoetbal, binnen de E-jeugd van vv UDO. Verder is dit ook een contact moment tussen de coaches en de ouders. 

Om de ouderbijeenkomsten zo gericht mogelijk te geven is er een tweesplitsing gemaakt tussen alle E-teams. Hierbij zijn de volgende tijden gekoppeld aan de desbetreffende teams;
E1 t/m E3: Start om 20:30 uur, rond 21:15 uur zal de bijeenkomst eindigen. 
E4 t/m E7: Start om 19:45 uur, rond 20:15 uur zal de bijeenkomst eindigen. 

Graag tot vrijdag! 
Met sportieve groet, 
Stefan Stoeken 
Vanaf woensdag 17-09, is er wekelijks training voor de E6 en voor de E7.
Deze training vinden plaats op de woensdagmiddag en worden gegeven door o.a. Jos Witteman en studenten van de opleiding Sport & Bewegen.
Het gaat hierbij om de volgende trainingstijden;
E7: Van 13:30 uur tot 14:30 uur.
E6: Van 14:45 uur tot 15:45 uur.

Met sportieve groet,
Stefan Stoeken