image1In het clubhuis van ASC zijn vrijdagavond 9 maart onder grote belangstelling de Oegstgeester sportprijzen 2017 uitgereikt.  

UDO JO11-1 was genomineerd voor de titel Jeugdsportploeg Oegstgeest 2017. UDO JO11-1 moest het opnemen tegen de twee andere genomineerden, de korfballers van Fiks D1 (kampioen in de zaal en op het veld) en de voetballers van VV Oegstgeest JO13-1 (ook kampioen).

Keurig gekleed wachtten 9 jongens en 2 meisjes de bekendmaking in spanning af. Voor de zekerheid allemaal het UDO-shirt paraat, voor het geval dat ze het podium op moesten. En jawel, dat moesten ze. UDO JO11-1 werd verkozen tot Jeugdsportploeg Oegstgeest 2017 en het zwart-gele shirt werd trots omhoog gehouden!

De jury roemde de prestaties van UDO JO11-1. Primair de prestaties van de huidige JO11-1 in de najaarscompetitie van de Hoofdklasse in 2017 en het bereiken van de hoogste (voorjaars)competitie in de Hoofdklasse (Hoofdklasse 1) met grote tegenstanders als Feyenoord, HVV en Quick Boys. Maar terecht werd eraan toegevoegd dat de JO11-1 van UDO al langer succesvol is en dat de huidige JO11-1 de geweldige prestaties van de JO11-1 seizoen 2016-2017 (gedeeld kampioen!) heeft voortgezet.

Wat een prachtige erkenning van een prachtige prestatie!!

Om 20.15 uur verexcuseerden de JO11-1-spelers zich en verlieten ze het clubhuis van ASC, want de volgende ochtend moesten ze weer vroeg op voor de uitwedstrijd tegen DSO JO11-1, een team dat in de najaarscompetitie nog kampioen was geworden, vòòr gerenommeerde tegenstanders als Voorschoten, Quick Boys en Katwijk. In Zoetermeer maakte het team het feestje compleet door met een zwaarbevochten 1-2 overwinning van het veld te stappen. Echte toppers zijn het!

image2

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen