Wat beginnen de jongens van UDO 13-1 goed tegen de Katwijkers. In de eerste paar minuten worden meerdere kansen gecreëerd.
Maar ondanks de dreiging van Michele, Ruit en Matthijs vliegt er geen een bal in. De keeper van Quick Boys is echt goed.

Afgelopen zondag heeft de JO13-3 het seizoen afgesloten met een ouder-kind wedstrijd. Mede door het mooie weer is het een leuke afsluiting geworden.

Ouder kind JO13 3

IMG 8261Hieronder het chronologisch verslag van het D-kamp in Duinrell.

Vrijdag. We zijn het kamp vrijdag gestart met de hulp van enkele ouders bij het opbouwen van het kampterrein, waarvoor onze dank. Binnen korte tijd hadden we alles bij elkaar 10 tenten, een caravan met voortent en een partytent staan en konden we naar de entree om de eerste jongens en meiden op te vangen. De vreugde en het goede humeur was leuk om op hun gezichten te zien. Allemaal waren ze goed voorbereid (o.a. pasfoto op de greep) en hadden ze veel zin in een gezellig kamp. Dat ging vast goedkomen!

UDO D1 goed 1Afgelopen zaterdag is de D1 er in geslaagd om alsnog het kampioenschap binnen te halen.

Het was wel afhankelijk van de uitslag tussen Nieuwkoop D1 en Alphen D1 die ‘s-morgens 10.15 uur een vervolg kreeg nadat het op 7 maart wegens wanordelijkheden werd gestaakt tijdens de 2e helft met een tussenstand van 0-1.

 

We zijn met deze wedstrijd op de helft van de competitie en dus de hoogste tijd om eens wat te laten horen. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen ARC D2 op het programma die we thuis met moeite wisten te winnen. Ondanks het betere spel en de vele kansen wisten we er toen maar twee echt te verzilveren. Tijdens die wedstrijd waren het vooral Mathijs en Beer die de verdediging van ARC diverse keren wisten uit te spelen maar het net niet konden afmaken door goede reddingen van hun keeper.

De eerste overwinning voor de D1 in de Eerste Klasse

Eerste helft
1e goal : Ruben schoot van 30 Meter een heel krachtig schoot binnenkant lat! Geweldig!!

Tweede helft
2e goal uvs : eigenlijk was het een eigen goal van Simon en Jens, Jens sprong uit het goal sloeg heel hard tegen de bal en simon sprong en wou de bal weg koppen en de bal ging het goal in ! ( ze konden er niks aan doen)
3e goal : Een hele snelle actie van Mohammed UVS kon hem niet bij houden !
4e goal: Een topper van Matthijs mooi rustig in de hoek !
5e goal: Matthijs van een afstand hard over de keeper heen !
6e goal: Mohammed met een prachtige voor actie opeens naar voor, kreeg de bal sprint en schoot hem er in !!

Teams
UVS: ze speelden in de eerste helft echt goed maar toen kwam UDO toch met een goal en in de 2e helft bleven ze doorzetten maar toch maar een doelpunt.
UDO: Leek in het begin een beetje bang voor UVS en we waren na het eerste goal wel blij de rust in. En toen ongelovelijk veel doelpunten gemaakt en uit eindelijk 5-1 voor Udo.

Aanstaande woensdag 24 september is er een extra training voor de D3 gepland van 16:00 tot 17:00 uur.

Voor aanstaande vrijdag, 27-06, staan er selectiewedstrijden voor de D jeugd ingepland. Het gaat hierbij alleen om selectiewedstrijden voor de tweedejaars spelers/speelsters die het afgelopen seizoen in de E6/E7/E8/E9M hebben gevoetbald én om de eerstejaars spelers die D3 hebben gevoetbald. 

De spelers/speelsters uit deze teams zullen onderlinge selectiewedstrijden spelen met oog op het komende seizoen. De wedstrijden worden gespeeld op het kunstgras. Van 15:45 uur tot 17:00 uur zal er worden gevoetbald. 

Groet, 
Stefan Stoeken 
M: 06-14174098 

Het einde van seizoen komt om de hoek kijken. Hierbij worden er door spelers overstappen gemaakt naar oudere leeftijdscategorieën.  Zo ook de overstap tussen de E jeugd en de D jeugd.

Gezien hierbij juist ook de overstap tussen een halve veld en een heel veld aan de orde is, wordt er een speciale wedstrijd georganiseerd waarbij de veld overstap centraal gaat. Vooral de bijkomende spelregels zijn hierbij van belang.M/p>

Beste ouders,

Hierbij een berichtje van Hans, Ronald, Serge en Erwin waarin we jullie informeren over ‘de sportieve wereld van UDO D2’.