C1 1Nadat UDO C1 afgelopen zaterdag een zwaarbevochten overwinning boekte op de leeftijdsgenoten van Lugdunum (1-2 winst, red.) mochten zij op tweede paasdag weer aan de bak. Ditmaal stond het paastoernooi bij SV Gouda op het programma. Omstreeks 09.45 druppelde de spelers binnen. Hoewel het weer niet uitnodigde om eens lekker te gaan voetballen bleken alle spelers er zin in te hebben en werden er kreten uitgegooid als: ‘’we gaan die beker effe ophalen’’. Nadat Jelle zijn enkel ingetaped was, was iedereen klaar om te gaan. Op naar Gouda!

20150404 C1 Bootcamp162 190 px20150404 C1 Bootcamp249 190 px

Omdat de C1 het hele paasweekend vrij was, werd er een gezellige maar zeker ook sportieve dag georganiseerd! Om half 12 werden de jongens verwacht in de Leidsche hout door Wilbert en Jordi van Witteman sport. En niet alleen de jongens, ook liefst 11 ouders van de C1, elke wedstrijd aanwezig om onze toppers aan te moedigen, waren van de partij.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

Om 9.45 uur verzamelden we bij UDO. De spelers hadden zin in de topper tegen de koploper VVSB, want bij winst konden we stijgen naar de 2e plaats.

Omdat het de week van de scheidsrechters was, begeleidde topscheidsrechter Kevin Blom, de talentvolle scheidsrechter van VVSB tijdens onze wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd gaf Kevin onze aanvoerder Milan een schitterende aanvoerdersband met de tekst ‘ Respect’. https://www.facebook.com/pages/Week-van-de-Scheidsrechter/257976340891449

Kevin complimenteerde ons na de wedstrijd nog met de wijze waarop de jongens met elkaar omgaan in en buiten het veld. Hij vond het een voorbeeld voor vele clubs en zei dat hij het daarom zo leuk vond om binnenkort bij UDO langs te komen (DONDERDAG 16 okt).
Na forse buien ’s ochtends, brak zaterdagochtend de zon door om niet meer te verdwijnen.
Een ideale dag voor een strandtraining bij Katwijk met de C-selectie, na de eerste trainingen eerder deze week.
Om 11 uur vertrokken we op de fiets met 22 spelers. Na een duurloop van circa een half uurtje door de duinen, werd een steile strandopgang gebruikt voor een wedstrijdje explosiviteit gevolgd door een lange sprint richting het startpunt.
Hierna werden de meegebrachte broodjes genuttigd en werd afgesloten met een pittig potje voetbal.
Een heerlijke dag om het trainingsseizoen af te trappen!

Onderlinge wedstrijden nieuwe C jeugd. 

Om kennis te maken met de nieuwe trainers, willen we graag alle huidige eerstejaars C-spelers (geboren in 2000) en nu tweede-jaars D-spelers (geboren in 2001) uitnodigen op vrijdag 6 juni en woensdag 11 juni om 17:30 uur (omgekleed op het veld aanwezig).

We zullen dan onderlinge wedstrijden spelen (tot uiterlijk 19:30 uur).

UDO C3 moet toch buigen voor heethoofden SJC
Afgelopen zaterdag een hele late wedstrijd voor de C3. Om half drie stond de aftrap in Noordwijk gepland. Na wat omzwervingen door de regio, via de N444 naar SJC lukte niet zo makkelijk en ook vlak naast de BEUK garage meteen linksaf naar SJC lukte niet meer, een hele woonwijk staat tegenwoordig in de weg!
Bijna winst voor de C3 op Blauw Zwart
Na zo’n verregende zaterdag vorige week gaan we het deze week wéér proberen, de vooruitzichten zijn niet best, er wordt volop regen voorspeld, maar we gaan er maar vanuit dat we eindelijk weer eens kunnen spelen en de nieuwe corner kunnen toepassen….
Zo begon ik vorige week, nou, we hebben het geweten, wij mochten op het kunstgras,  een voorrecht, het eerste veld was afgelast.
 
Vandaag trad UDO C1 aan tegen de koploper, Valken 68.
Koen en Rutger waren nog steeds geblesseerd en daarom startte Edwin in de basis en zat Marijn op de bank. Valken 68 was gebrand wederom de volle 3 punten binnen te halen en voor de wedstrijd straalde de coach uit dat hij daar ook vanuit ging.
Vandaag de eerste wedstrijd na de winterstop. De eerste helft van het seizoen hebben de jongens veel progressie geboekt en dat liet zich ook zien in de stand. We beginnen de 2e helft van het seizoen als de nummer 2.
 
Vandaag tegen uvs. De nummer 3 van de competitie. We misten vandaag Koen, Rutger en Karel en omdat Ingmar en Boris voor de winterstop al bij de C1 weg zijn gegaan hadden we toch wat personele problemen aangezien er bij de C2 ook veel geblesseerden zijn. Trainer Diederik heeft vorige week bij de training van het eerste zijn kruisbanden afgescheurd dus ook hij was helaas afwezig! Er was wel ruimte voor wat nieuwe spelers in de C1. Zo speelden edwin(c2) een hele wedstrijd, floris(d1) bijna een hele wedstrijd en dennis(c2) een kwartier en dat deden ze fantastisch!!
Op woensdag 20 december kwamen C1/C2 bijeen om het jaar 2013 gezellig af te sluiten.
Het eerste gedeelte van de competitie zit er op. Na heel veel trainen en oefenen zijn de teams C1/C2 de goede weg in geslagen. Na de winterstop hopen we nog meer te trainen en te oefenen zodat er nog beter gespeeld gaat worden. Helaas zullen wij in deze goede ontwikkelingen een speler moeten gaan missen.