re Foto11Tijdens het Pinksterweekend hebben O17-1 en O17-2 het seizoen afgesloten op een internationaal voetbaltoernooi in Maastricht. Het was de perfecte afsluiting van een fantastisch seizoen. Vrijdagmiddag vertrokken 28 spelers en 4 coaches naar het zonnige zuiden waar om 20.30 uur een heuse sportmaaltijd werd geserveerd waarna de voorbereiding op het toernooi in het altijd gezellige centrum van Maastricht beginnen. Na een korte nacht, moesten we ons om 8 uur melden voor het ontbijt en om 9.30 uur begon de eerste wedstrijd.

Voor het toernooi van aanstaande zaterdag 6 juni (aanwezig 8.15 uur, aanvang 9.00 uur) zijn uitgenodigd:
Dave van Leeuwen, Niels van Leur, Chris Timmer, Karel Marks, Niels Lichtenbeld, Hugo Risse, Noah Papas, Martijn Theunissen, Milan Rijghard, Sjoerd Bakker en Daniel van Vliet.

Zie: Lees Meer

Oefenwedstrijden B-groep de komende week
Hierdoor komen de trainingen voor de komende week te vervallen.

Voor de wedstrijd dinsdag 2 juni (aanwezig 18.00, aanvang 19.00) thuis tegen Oegstgeest zijn de volgende spelers uitgenodigd:
Dave van Leeuwen, Niels van Leur, Maarten Duivenvoorden, Chris Timmers, Niels Lichtenbeld, Bela Nandorfi, Nick Ossenweijer, Martijn Theunissen, Jesper Lauteslager, Yannick Kooman, Dennis van der Lee, Justus van Ingen-Schenau, Sjoerd Bakker Daniel van Vliet, Milan Rijghard, Robin Batenburg en Julian Cornelissen.

Voor de wedstrijd donderdag 4 juni (aanwezig 17.45, aanvang 19.00) uit tegen Teijlingen zijn de volgende spelers uitgenodigd:
Dave van Leeuwen, Niels van Leur, Hugo Risse Edwin van Leur, Chris Timmers, Neils Lichtenbeld, Martijn Theunissen, Noah Papas, Jasper Koridon Jesper Lauteslager, Dennis van der Lee, Sjoerd Bakker, Daniel van Vliet, Milan Rijghard, Julian Cornelissen en Robin Batenburg.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn graag tijdig afmelden (ronaldvanvelthoven[at]hotmail.nl/0614250776)

Aanstaande maandag 11 mei speelt de nieuwe B selectie thuis de NKS wedstrijd tegen Docos nieuwe B selectie aanvang 19.00 uur, aanwezig 18.00 uur. De volgende spelers worden hiervoor uitgenodigd:
Daniel van Vliet, Dave van Leeuwen, Hugo Risse, Maarten van Duivenvoorden, Martijn Theunissen, Noah Papas, Sjoerd Bakker, Robin Batenburg, Jasper Koridon, Jesper Lauterslager, Edwin van Leur, Niels Lichtenbeld, Karel Marks, Milan Rijghard, Niels van Leur en Chris Timmers.
Afmelden bij Ronald van Velthoven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-14250776).
Let op: dit is een voorlopige indeling. Er worden voor de nieuwe B selectie nog een paar oefenwedstrijden georganiseerd in mei en begin juni.

In tegenstelling tot het bericht in het clubblad start de training van de B-groep op maandag 12 augustus ipv de 19e!
Woensdag 5 juni is er een oefenwedstrijd voor de beoogde nieuwe B1.
We spelen om 19.30  uit bij Valken '68 en verzamelen om 18.15 bij UDO.
De spelers die zijn opgeroepen zijn:
Chiel de Lange, Jasper van der Zon, Steven van Leur, David Schnork, Bert Juffermans, Fabian van Wamel, Bo Hoogduin, Luc Bonnet, Wouter de Bruin, Cas Bolink, Niels van Velthoven, Joost Verschuren, Adriaan von dem Borne, Roel Trouerbach, Milan Diepstraten en Luuk de Vries.

Er is vanavond (15-4) geen training voor de B junioren!
UDO B1 had vandaag een slechte dag tegen BVCB. Een aanvankelijke 3-0 voorsprong werd weggegeven door rommelig en onzorgvuldig spel. Dat de mannen nog met een punt (eindstand 4-4) van het veld gingen mag gelukkig genoemd worden.

Via de volgende links zijn foto's van deze wedstrijd te zien. Ook van een aantal vorige wedstrijden zijn foto's beschikbaar.
Foto's UDO B1 - BVCB B2 (23-02-2013)
Foto's UDO B1 - GHC B1 (02-02-2013)
Foto's GHC B1 - UDO B1 (15-12-2012)
Foto's UDO B1 - NSV '46 (01-12-2012)
Op zaterdag 22 december 2012 zijn de B1 en de B2  met zijn allen wezen bowlen,gamen en gourmetten.
De jongens vertrokken van UDO naar Sassenheim om te gaan bowlen bij de Oude Tol. Daar waren toch een aantal jongens die verrassend naar voren kwamen met het gooien van Spare en Strikes.

Van de afgelopen drie wedstrijden van UDO B1 zijn foto's te zien via de onderstaande link. Geniet nog een keer na van de acties van onze mannen van de B1.

Meer foto's via deze link