Om in het spoor van koploper SJZ te blijven weet het JO19-1 wat het moet doen; blijven winnen. 8 april staat de beslissende wedstrijd SJZ JO19-1 – ST UDO/Oegstgeest JO19-1 op het programma, tot die tijd moeten FC Rijnvogels en Ter Leede verslagen worden, te beginnen met Rijnvogels op zaterdag 18 maart.

Na een goede trainingsweek moest het JO19-1 aantreden zonder de geblesseerde Cas Bolink en Thijs Smallenbroek en waren Tijmen van Leusen en Gijs Jansen op vakantie. Gelukkig kon JO19-2 keeper Ruben Bleichrodt ons uit de brand helpen door de plek van Gijs in te nemen.

Nadat de JO19-1 twee weken had stilgestaan mochten we vandaag weer het veld op, enigszins met een dunne selectie wegens vakantie, ziekte, een enkele blessure en invalbeurten bij JO19-2 en UDO 1. Door deze ontwikkelingen ving JO19-1 de wedstrijd aan met slechts één fitte wissel. 

Na de winterstop verslikte het ST JO19-1 zich in FC Rijnvogels JO19-1, op een met ijs bedekt veld kwam het ST met name in de eerste helft niet tot voetballen en kwam het 1-0 achter, vlak voor rust maakte Ruben Morin 1-1 maar na 65 minuten keek het door onoplettendheid achterin weer tegen een 2-1 achterstand aan. In de 82e minuut kreeg het ST een penalty die beheerst door Tijmen van Leusen werd ingeschoten, 2-2. Zowel FC Rijnvogels als het ST kregen kansen op de winst, maar met een puntendeling moesten beide ploegen genoegen nemen.

Na een trainingsweek met een bezoek van Sinterklaas op maandagavond 5 december en een ontzettend gezellig FIFA 17 toernooi, waar 16 JO19-1 deelnemers virtueel de strijd met elkaar aangingen in de V.V. Oegstgeest kantine, stond vandaag de Topper tegen FC Lisse op het programma.

JO19Na een lekkere trainingsweek kreeg de JO19-1 het bericht dat ROAC JO19-1 (waar eerder dit seizoen 9-0 en 11-0 van werd gewonnen) uit de competitie was gehaald, van de tussenstand werden zodoende 3 punten, 11 doelpunten en een wedstrijd afgetrokken, gelukkig zorgde de wijziging niet voor veranderingen in de top, deze zaterdag moesten deze 3 punten echter weer worden binnengehaald zodat we weer met 12 uit 4 fier aan kop zouden blijven.

Na grote overwinningen op ROAC en SJZ JO19-1 (11-0 en 9-0) en een kleine overwinning op ASC JO19-1 (2-3), stond vandaag de topper tegen nummer 2 Blauw-Zwart JO19-1 op het programma.

Na overwinningen op ASC JO19-1 en ROAC JO19-1 stond vandaag de topper tegen SJZ JO19-1 op het programma. Tijdens de wedstrijdbespreking werden de spelers in het nieuw gestoken door de beide clubs, de rode en gele truien, waar tot op heden nog in werd getraind, zijn vervangen voor een prachtige nieuwe zwarte trui.

Gisterochtend faciliteerde de cultuurcommissie van de FBC een stemronde op de complexen van vv UDO en V.V. Oegstgeest voor de nieuwe clubnaam, de spelers van het JO19-1 (inmiddels de meest ervaren leden wat betreft de uitvoering van de fusie in de praktijk) besloten gezamenlijk één naam in te insturen, waardoor er 20 stemmen op Oegstgeest  United kunnen worden bijgeschreven, in dit verslag proberen we een beetje aan deze naam te wennen.

Na overwegend positieve resultaten in de bekerronde, waar het JO19 op de derde plaats eindigde, is het ST ingedeeld in de Promotieklasse bij ploegen als Rijnvogels, Blauw-Zwart en SJZ JO19-1 en FC Lisse, UVS, Ter Leede en Voorschoten JO19-2. Het kampioenschap in deze klasse zou aan het eind van de rit promotie naar de 1e klasse en de A-categorie betekenen.