De eerste voetbaltrainingen van FC Oegstgeest voor de jongste jeugd.

In navolging van de oudste leeftijdsgroep (SJT JO19) gaat nu ook de groep van de jongste jeugd samen voetballen.

Vanaf aanstaande zaterdag voetballen de mini’s van vv Oegstgeest en de ukkies van vvUDO samen. Dat zijn spelers geboren in 2011, 2012 of 2013. De trainingen vinden plaats op het sportpark van vv UDO tussen tien en twaalf uur. Een mooie stap richting volgend seizoen.

afgelastMorgen (zaterdag 3 maart) zouden de ukkies van UDO en vvOegstgeest weer buiten gaan trainen, echter gezien de huidige temperaturen en de staat van de velden zijn wij genoodzaakt de training voor morgen af te lassen.

Een mooie gelegenheid om de schaatsen onder te gaan binden.

Fijn (schaats)weekend!

Vanaf komende zaterdag gaan de ukkies binnen trainen. Wij gebruiken daarvoor de gymzaal van de Leo Kannerschool. Let op; de ingang van de school ligt aan de Hazenboslaan maar de ingang van de gymzaal ligt aan de President Kennedylaan.
Het gaat om de zaterdagen 2, 9, 16 en 23 december, 6, 13,20 en 27 januari en 3, 10, 17 en 24 februari.
Voor de zaal gebruiken we schone zaalschoenen. Deze zijn voor binnen en niet voor buiten. Wij adviseren de ouders om tijdens de training een uurtje boodschappen te gaan doen. In de zaal is geen koffie aanwezig. Zijn de ouders er toch dan dienen jullie zelf voor koffie te zorgen. Liever geen broertjes en zusjes meenemen. Dat komt de “rust” in de zaal zeker ten goede.

Trainingstijden:

1e groep 11:00 uur - 12:00 uur
3e groep 12:00 uur - 13:00 uur

 

Hieronder de activiteiten voor de ukkies gedurende de komende periode.

  • 20 mei --> Toernooi vv Oegstgeest
  • 27 mei --> Geen training in verband met het Mieniekamp
  • 3 juni --> Reguliere trainingen van 10:00-11:00 uur en van 11:00-12:00 uur
  • 10 juni --> Reguliere trainingen van 10:00-11:00uur en van 11:00-12:00 uur
  • 17 juni --> Reguliere trainingen van 10:00-11:00uur en van 11:00-12:00 uur
  • 24 juni --> Laatste training jongste groep (10:00-11:00 uur)
  • 1 juli --> Laatste training oudste groep met om 12:30 uur uitreiking Ukkies diploma's

Aanstaande zaterdag (27 augustus) zal de ukkies training weer starten.

De training begint om 10 uur, de inloop is om 9:45 uur zodat we op tijd kunnen geginnen. Iedereen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar is welkom om mee te komen doen. Een paar voetbalschoentjes is handig maar ook een paar gympen is geen probleem.

Normaal trainen de ukkies in 2 tijdsblokken, gesplitst per leeftijd. Deze eerste keer zal er alleen tussen 10 en 11 uur getraind worden. Daarna gaan de trainers kijken of er al voldoende spelers zijn om de groep te splitsen. als dat zo is dan verschijnt die informatie op de website en wordt het tijdens de training kenbaar gemaakt.

Het lidmaatschap van de ukkies is gratis totdat zij doorstromen naar de competitie. Dit is meestal  als de kinderen de leeftijd van 6 jaar bereiken. Inschrijven als lid is wel verplicht zodat we contact kunnen onderhouden en weten wanneer de kinderen door moeten.

Alvast veel plezier aanstaande zaterdag, als u besluit aan te sluiten.

DSC 1516 190 px

 

De Ukkies trainen nog lekker door met dit mooie weer.

Bekijk de foto's via deze link.

DSC 9433 200 pxVanaf komende zaterdag (5 maart) gaan de ukkies van UDO weer buiten trainen. In de winter hebben de vele Ukkies van UDO binnen getraind. Het balgevoel is hierdoor een stuk verbeterd. Op dit moment zijn er zo’n 40 ukkies actief bij UDO.

De kinderen tussen 4½ en 5½ gaan dan trainen van 10:00 tot 11:00 uur. De kinderen vanaf 5½ trainen van 11:00 tot 12:00 uur.DSC 9531 200 px

De trainingen worden verzorgd door Wilco Knetsch en Wout de Graaf. Heb je ook zin om te voetballen kom dan gerust een keertje kijken. Vooraf aanmelden om mee te doen is niet nodig en tot de instroming bij de F is er geen contributie verschuldigd.

Bij UDO mag er met voetballen begonnen worden als de jongens of meisjes zo’n 4½ jaar zijn. In dat deel van het jaar waarin de kinderen 6 jaar zijn of worden gaan ze over naar de F pupillen. Daar gaan ze dan echt voetballen op halve velden met 7 tegen 7. Als de kinderen zes jaar zijn ze ook aan echt voetballen toe.

De laatste zaterdag van juni is altijd een bijzondere zaterdag bij UDO. Bij veel verenigingen is dan de zomerstop allang begonnen. Als eind mei de sportparken in groot onderhoud gaan wordt het rustig in voetballand. Zo niet bij UDO!

Vanaf komende zaterdag gaan de ukkies binnen trainen. Wij gebruiken daarvoor de gymzaal van de Leo Kannerschool. Let op; de ingang van de school ligt aan de Hazenboslaan maar de ingang van de gymzaal ligt aan de President Kennedylaan.
Het gaat om de zaterdagen 7, 14, 21 en 28 december, 4, 11,18 en 25 januari en 1,8,15 en 22 februari.
Voor de zaal gebruiken we schone zaalschoenen. Deze zijn voor binnen en niet voor buiten. Wij adviseren de ouders om tijdens de training een uurtje boodschappen te gaan doen. In de zaal is geen koffie aanwezig. Zijn de ouders er toch dan dienen jullie zelf voor koffie te zorgen. Liever geen broertjes en zusjes meenemen. Dat komt de “rust” in de zaal zeker ten goede.
Op vrijdag 31 januari worden er een groot aantal ukkies verwacht bij UDO om hum ukkiesdiploma in ontvangst te komen nemen. Alle ukkies die hun ukkiesdiploma hebben gehaald mogen gaan voetballen in de effies. Dat is echt voetballen, met echte doelen, op echte velden en met een echte scheidsrechter. De ukkies die "overgaan" krijgen een plaatsje in nieuwe teams. Een aantal van jullie komt in het team UDO f8 en een aantal komt in het team UDO f9. Om 18.00 uur verwachten wij in het clubhuis van UDO; Stan Juffermans, Damian Serdijn, Mateo Vlaar, Valentijn Jas, Yvar Noordermeer, Jasper Kremers, Matthijs van der Meulen, Olaf Timmer, Daniek Tiemersma, Rayaan Loukili, Sam Heederik, Mees Wertwijn, Justin Bakker, Marijn Bingley, Wieger Koks, Mika Krebber, Tijn van der Touw, Idde Min, Eelco Klaasen en Francesco Colzi.
Natuurlijk verwachten wij ook de vaders en moeders en opa's en oma's zijn ook van harte welkom. Wij beginnen met iets lekkers en daarna is de diploma-uitreiking. Uiterlijk 19.30 uur is de uitreiking afgelopen.  
Op de foto zien jullie de effies van UDO f6 en UDO f7 toen zij hun diploma kregen. Kijk bij 'lees verder' voor een grotere weergave van de foto.