Vanaf komende zaterdag gaan de ukkies binnen trainen. Wij gebruiken daarvoor de gymzaal van de Leo Kannerschool. Let op; de ingang van de school ligt aan de Hazenboslaan maar de ingang van de gymzaal ligt aan de President Kennedylaan.
Het gaat om de zaterdagen 7, 14, 21 en 28 december, 4, 11,18 en 25 januari en 1,8,15 en 22 februari.
Voor de zaal gebruiken we schone zaalschoenen. Deze zijn voor binnen en niet voor buiten. Wij adviseren de ouders om tijdens de training een uurtje boodschappen te gaan doen. In de zaal is geen koffie aanwezig. Zijn de ouders er toch dan dienen jullie zelf voor koffie te zorgen. Liever geen broertjes en zusjes meenemen. Dat komt de “rust” in de zaal zeker ten goede.

Voor de trainingen is er een indeling gemaakt.
Van 09.00 tot 10.00 uur onder leiding van Gerbert van Egmond,
Thijs van Egmond, Mika Onderwater, Ryan Onderwater, Mies van Voorst, Filippo Loeffler, Leonoor Backus, Ole Berg, Ben Roefs, James Birginia, Tobias Elbers en Max Kubinek.

Van 10.00 tot 11.00 uur onder leiding van Wout de Graaf,
Bram Goes, Joey de Kok, Teun Tolsma, Loets Kortleever, Thomas Tuinenburg, Guus Lamers, Stijn de Goede, Thomas Straus, Lars van den Akker, Thomas Butler, Bowe den Hartog, Jasper Versluijs, David Buitenkamp.

Van 11.00 tot 12.00 uur onder leiding van Marko van Weeren,
Wasim Ben Salem, Luc Westdijk, Mats vd Wulp, Koen Folkerts, Miquel van Weeren, Jack Brouwer, Ferre Moolenaar, Bregje Knol, Lois van Hemel, Olaf vd Broek, Joep Hermans, Luuk Guit.

Van 12.00 tot 13.00 uur onder leiding van Wilco Ketsch,
Benjamin Knetsch, Ayhom Ahmed, Bradley Sira, Niels Muijzert, Ayden Ariyuzek, Moos Hoeke, Mika Shah

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen