Gezellig klaverjassen bij v.v. UDO

Op dinsdag 6 september begint bij voetbalvereniging UDO de klaverjascompetitie weer. Vrijwel elke dinsdag vanaf 20.30 uur kunt u terecht in de kantine van v.v. UDO voor een gezellig potje klaverjassen Rotterdamse stijl.

Er worden drie ronden gespeeld en uw partner wordt door loting bepaald. Er zijn elke avond mooie dagprijzen te winnen. De winnaar gaat met een tegoedbon van Slagerij Van der Zon ter waarde van € 12,50 naar huis. Aan het eind van het seizoen, dat loopt tot en met 22 mei, worden de 25 beste resultaten die zijn behaald in de periode van 6 september tot en met 15 mei, bij elkaar opgeteld. De winnaar over het hele seizoen ontvangt uiteraard de hoofprijs, maar ziet bovendien zijn of haar naam vereeuwigd op een wisselbeker. Doordat alleen de 25 beste resultaten worden opgeteld, is het niet erg als u door omstandigheden een keertje verstek moet laten gaan (liever niet natuurlijk!). Voor de toegangsprijs hoeft u het niet te laten: deze is slechts € 2,50 per keer.

Koppelkaarten

Een aantal keren per seizoen is er op zaterdagavond ook koppelkaarten: u kaart de hele avond met uw eigen partner (familie, vrienden, kennissen: het maakt niet uit). Extra leuk vanwege de speciale sfeer is het koppelkaarten rond Kerstmis (17 december), Pasen (31 maart) en Koninginnedag (28 april). Ook hiervoor hoeft de prijs geen belemmering te zijn: deelname kost slechts € 7,50 per koppel. Heeft u geen eigen partner, dan kunt u zich toch opgeven. De organisatie zorgt er voor dat u die avond toch met een vaste maat kunt kaarten.

Marathonkaarten

Eén van de hoogtepunten is het jaarlijkse marathonkaarten, traditioneel op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. In 2012 is dat 7 januari. U kaart van 10.00 – 22.00 uur, waarbij de catering wordt verzorgd door v.v. UDO. Een aparte belevenis.

Loterij

Elke kaartavond is er ook een loterij. Voor € 2,50 koopt u 10 loten, waarmee u meedingt naar leuke prijzen.

Deelnemen

Voor de gewone wekelijkse kaartavonden hoeft u zich niet van te voren op te geven. U kunt gewoon binnenlopen bij v.v. UDO. Voor de speciale koppelkaartavonden of het marathonkaarten moet wel worden ingeschreven: vol is vol! Via de Oegstgeester Courant en de website van v.v. UDO (www.vvudo.nl) wordt u op de hoogte gehouden van de data.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Anne-Marie Driessen (071-5413220) of met Annelies Knops (071-5155351). Zij vertellen u graag over het hoe en wat.

De kaartkalender voor het komende seizoen, om uit te knippen en op te hangen, kunt u hier vinden.

 

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen