Afgelopen maandag 18 juni is bij beide verenigingen de eerste BLV gehouden. Wat al eerder werd verwacht is bewaarheid, het benodigde quorum was niet aanwezig.

Daarom zal op 3 juli een volgende BLV worden gehouden voor beide verenigingen tegelijkertijd in het clubhuis van v.v. UDO.

Bijgaande afbeelding is een link naar de presentatie die is gegeven door het bestuur van v.v. UDO.presBLV18jun

Uitnodiging en agenda Tweede Bijzondere Algemene Ledenvergadering op dinsdag 3 juli 2018 om 20.00 uur het clubhuis van vv UDO.

Zie bijlagen onder 'Lees meer' voor de documenten!

logosUDO Oegstgeest

Woensdag 13 juni is het contract voor de aanleg van 2 kunstgrasvoetbalvelden en 3 tennisbanen ondertekend door de heren Floor Groeneveldt van de aannemer Antea, Luuk van der Zon en Rian Blankert voorzitter en penningmeester van de Stichting Beheer Sportpark De Voscuyl (SBSS).

25 juni wordt begonnen met de aanleg van de velden en de tennisbanen, het streven is dat deze begin september opgeleverd worden.

De velden en tennisbanen worden door FC Oegstgeest gehuurd van SBSS. (bron: Oegstgeester Courant)

ondertekening kunstgras 550

Rian Blankert (SBSS), Floor Groeneveldt (Antea) en Luuk van der Zon (SBSS). (Foto: PR)

De reünie van afgelopen zondag 3 juni was een groot succes, mooi weer, leuke wedstrijd van de oud UDO-spelers tegen de huidige selectie. Paul Lichtenbeld heeft dit weer prachtig in beeld gebracht. Klik op onderstaande afbeelding om het gehele album te bekijken.

album

Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken.

VogelvluchtVoscuyl

FIFA Russia2018Bij alle grote toernooien werd er bij UDO een interne toto georganiseerd. De jeugdcommissie organiseerde dit voor de gehele vereniging en houdt alle standen bij. Maar voor het eerst kunnen we dat nu doen voor de fusieclub “FC Oegstgeest” Het bijgaande formulier kun je invullen. Dat kan door het af te drukken, in te vullen in te scannen en te mailen naar de organisatie. Klik op de link voor de formulieren: WK2018.pdf - WK2018-deel-II.pdf.

20180525 124700 550

Na een lange periode van overleg over de ontwikkeling en indeling van ons sportpark de Voscuyl zijn in de afgelopen week de laatste beslissingen genomen in het proces.

logosUDO OegstgeestUitnodiging en agenda bijzondere algemene ledenvergadering (balv) op
maandag 18 juni 2018 a.s. om 20.00 uur in eigen clubhuis

Geachte leden van vv Oegstgeest en vv UDO,

Op 22 januari jl. hebben de leden van vv Oegstgeest en vv UDO een aantal onomkeerbare besluiten genomen richting de fusie van beide verenigingen. Nu is het moment gekomen om de feitelijke fusie tot stand te brengen, zodat FC Oegstgeest met ingang van het volgende seizoen van start kan gaan.

Om die reden houden vv Oegstgeest en vv UDO op maandag 18 juni a.s. om 20.00 uur beide een bijzondere algemene ledenvergadering (balv) waarin de leden gaan besluiten over de fusie van vv Oegstgeest en vv UDO en over de oprichting van FC Oegstgeest. Zij doen dit ieder afzonderlijk in het eigen clubhuis op dezelfde tijd met dezelfde agenda voor de pauze. Als deze besluiten zijn genomen, is FC Oegstgeest een feit.

De benodigde stukken staan als link onderaan dit artikel.

PHOTO 2018 04 07 20 14 11

Hallo mienie kampers,

Hebben jullie ook zo’n geweldig kamp meegemaakt vorige week? Ik wel, ik heb zo vreselijk genoten:

  • van het weer, dit was 3 dagen geweldig
  • van de gezelligheid, dit was top bij iedereen
  • van het eten, dit was weer super lekker
  • van het zwembad, dit was weer heel gaaf
  • van de tenten, wat stonden die weer mooi op het hoofdveld
  • van de springkussens, cool hè
  • van de kampstaf, waren eigenlijk best wel aardig, toch?

mnkmp 2018 za 252 190 px.....maar vooral heb ik intens genoten van alle kinderen! Wat was dit een geweldige groep kinderen bij elkaar.

Misschien is dit wel het leukste kamp wat ik in al die ruim 30 jaar heb meegemaakt.

Geen gemekker en gezeur, heel weinig kinderen die ‘s avonds naar huis wilden, geen gezeur bij het eten, geen snoep pikken bij elkaar, geen vechtpartijtjes of stevige ruzies!

Echt jullie hebben je allemaal voorbeeldig gedragen. Groot compliment van de kampleiding.

Ik heb in de afsluitende toespraak al gezegd dat ik hoop dat jullie allemaal heel veel plezier gaan beleven bij de nieuwe club, FC Oegstgeest, en ik hoop voor jullie dat daar ook weer wordt nagedacht over een soort kamp waaraan jullie ook weer zoveel plezier gaan beleven als het MIENIEKAMP.

Met vriendelijke groet,

Hans Susan