scheidsElk jaar worden er 750.000 voetbalwedstrijden gespeeld. De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, deze wedstrijden in goede banen te leiden. Een belangrijke rol dus! Lijkt fluiten jou leuk? Probeer het gewoon!
Wil jij ook beginnen met fluiten? Ben je 14 jaar of ouder? Binnen kort start er bij vv UDO een verenigingsscheidsrechters cursus.

KoethuisdeBurchtCup 615x400UDO start de door Leidenamateurvoetbal georganiseerde Koetshuiscup editie 2017-2018 met een thuiswedstrijd tegen dorpsgenoot A.S.C.! De Koetshuiscup gaat van start op dinsdag 7 november. Op de site van Leidenamateurvoetbal is het gehele programma, als dat door de verenigingen is vastgesteld, terug te vinden. De andere tegenstanders in deze poule zijn Koudekerk, VVSB (za), Rijnland en Kagia. Zodra de aanvangstijden en de wedstrijden van het verdere speelprogramma bekend zijn zullen wij dat vermelden.

grote club actieBeste UDO speler, ouder/verzorger opgelet!

Inleverdatum verkoopboekjes Grote Clubactie verlengd naar zaterdag 21 oktober!!

Het boekje inleveren in de daarvoor bestemde Grote Clubactie box in het jeugdhonk bij UDO. Te laat ingeleverde boekjes doen niet meer mee voor de prijzen.

Uiterlijk 1 december zal bekend worden gemaakt wie de winnaars zijn.        

Voor informatie ben ik bereikbaar via de mail door op deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te klikken.

José Nieuwenburg (coördinator Grote Clubactie)

LF5 5261 190 pxMet twee verloren wedstrijden achter de rug, is er bij de UDO-selectie wel de 'must' om te herpakken. Vooral de 0-7 tegen SEV deed natuurlijk wel pijn. Hoewel SEV uiteindelijk zeker de betere ploeg was, was de uitslag wel wat vertekend. Maar ja als je geen kansen benut, dan kun je ook geen vuist maken. Vandaag thuis tegen KSD-Marine. Uit ervaring weet UDO dat KSD-Marine een lastige ploeg is om tegen te spelen.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

HeinekenDe volledige kantinedienst indeling voor het seizoen 2017-2018 staat op de site.

De indeling is te vinden via de link Kantinediensten (ook te vinden aan de rechterzijde van de homepage). Controleer alvast op welke datum je ingedeeld staat en noteer de datum en tijd alvast in de agenda.

Zoals te doen gebruikelijk zullen we de ouders ook een herinnering via de mail sturen.

In verband met de viering van 2 en 3 oktober zijn er vanavond geen ophalers beschikbaar. Het oude papier wordt nu volgene week maandag, op de 9e oktober dus,  opgehaald! 

LF5 4720 190 pxDe tweede competitiewedstrijd was aanstaande, nu thuis tegen SEV. Vorige week moest UDO al in Hazerwoudse Boys hun meerdere erkennen. Toen verloor UDO al met 3-1. Helaas moest UDO ook nu de punten meegeven aan de tegenstander (SEV).

foto's: lichtenbeldfoto.nl

fusie logoBeide ALV's akkoord met keuze nieuwe clubnaam, volg de link naar de fusie-site.

geldAan het einde van de komende week zullen de contributies automatisch geïnd gaan worden. We gebruiken hiervoor het banknummer dat in onze administratie is ingevoerd. Is er laatstelijk iets gewijzigd dan verzoeken wij u dit alsnog aan de ledenadministratie door te geven. De contributies zijn vastgesteld door de Algemene Leden Vergadering. Voor het seizoen 2017-2018 zijn de contributies gelijk aan het vorige seizoen. Voor senioren bedraagt de contributie € 260,00. Voor junioren bedraagt de contributie  € 195,00, voor pupillen € 145,00 en voor niet spelende leden € 40,00.

U kunt de ledenadministratie bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hierbij willen we jullie laten weten dat de voor 31 augustus door ons ontvangen bestellingen voor het grootste deel binnen zijn. Dat wat er binnen is ligt klaar per bestelling en kan zaterdag afgehaald worden in de jeugdbestuurskamer van UDO.

Betalen kan contant of per pin in de kantine.