UDO voetbal 5003 juni 2018 organiseert voetbalvereniging UDO haar reünie ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan. vanaf 12.00uur bent u welkom aan de Van Houdringelaan 15 te Oegstgeest. Om 14.00 zal het destijds succesvolle "oud UDO1" aftrappen voor een wedstrijd tegen de huidige selectie! Aansluitend is er om 16.00uur een borrel met een barbecue. Eindtijd 20.00uur.

Gelet op de komende fusie zal dit de laatste echte UDO reünie zijn! U komt toch ook?

Iedere deelnemer dient zich afzonderlijk aan te melden middels dit formulier!

voetbalvereniging UDO
Jaap van Pampus

De ukkies van UDO en de minies van vv Oegstgeest gaan weer buiten trainen. In de winter hebben deze kleintjes binnen getraind. De afgelopen twee weken was het weer nog de grote spelbreker maar vanaf komende zaterdag wordt er weer buiten getraind. In het kader van de fusie worden de ukkies en minies samengevoegd. Er zijn daardoor meerdere trainers beschikbaar.
Het ukkies voetbal start bij een leeftijd van 4½ jaar. Jongens en meisjes die willen voetballen mogen hieraan meedoen en kunnen dat bij de nieuwe club gaan proberen. Tot de kinderen 6 jaar zijn kunnen ze op zaterdagmorgen bij FC Oegstgeest komen kijken naar de training en als ze willen kunnen ze ook meedoen. Er worden allerlei spellen met de bal gedaan en er wordt geleerd hoe je tegen een bal moet schoppen, hoe je doelpunten moet maken en hoe je met elkaar over kunt spelen. De nieuwe “Ukkies” en “Minies”, want zo worden ze genoemd, trainen de komende zaterdagen van 10.00 tot 11.00 uur. De kinderen die al wat langer voetballen trainen van 11.00 uur tot 12.00 uur. Aanmelden voor zo’n training hoeft niet, de kinderen kunnen gewoon met hun ouders komen kijken. Als de kinderen nog geen voetbalschoenen hebben is dat meestal geen probleem. De trainingen worden gegeven op het veld bij UDO. UDO heeft altijd wel voetbalschoentjes liggen om mee te oefenen.
Kinderen die 6 jaar worden stromen in bij het pupillenvoetbal. Dat gebeurt op twee momenten in het jaar, rondom augustus en rondom februari. Pas dan wordt er contributie betaald. Voor de ouders is er gedurende dit uurtje desgewenst informatie over FC Oegstgeest te krijgen.
Ook oudere kinderen kunnen kennismaken met voetbal. Voor informatie kunt u terecht op zaterdagmorgen bij de wedstrijdsecretariaten van vv Oegstgeest en UDO.

Ukkies UDO VV Oegstgeest 550

voetbalschool nikivor van rijn logo 130x130Voetbalschool Nikivor van Rijn gaat weer van start!

Vrijdag 30 Maart 2018 van 17.00 uur – 18.15 uur zal de eerste training zijn. Locatie vv UDO.

Inschrijven kan t/m woensdag 28 Maart. Wees er dus snel bij!

Meer informatie kunt u vinden op www.voetbalschoolnvr.nl

Tot dan!

20170625 NIKIVOR 134 klein

UDO 80vvO

 

Beste spelers van de O15, O17, O19, begeleiders, scheidsrechters, bestuurders, overige leden en  belangstellende van vv UDO en vv Oegstgeest.

Hierbij wil de scheidsrechterscommissie jullie uitnodigen voor een spelregel informatieavond.

Deze zal plaats vinden op:

                          woensdag 4 april van 19:30 tot 21:15

                                    in de kantine van UDO door:

                 Eredivisie KNVB scheidsrechter Ed Janssen

Onder grote belangstelling zijn afgelopen vrijdag de Oegstgeester Sportprijzen 2017 uitgereikt.

En de winnaar is.....

UDO O11-1: Jeugdsportteam 2017

Sportprijzen UDO O11 2017

Jeannette Juffermans: Sportvrijwilliger 2017

Sportprijzen JJ Vrijwilliger 2017

(foto's: Reanne van Kleef)

Het bestuur van vv UDO feliciteert onze toppers (en alle overige winnaars en genomineerden) met het behalen van deze welverdiende prijzen! 

 

Het bestuur is bijzonder blij dat de jury van de sportprijzen Oegstgeest heeft genomineerd voor de sportprijs Oegstgeest 2017:

Jeannette Juffermans: Sportvrijwilliger 2017

JO11-1: Jeugdsportploeg 2017

Op 9 maart is de uitreiking van de sportprijzen in het clubhuis van ASC. Dan zullen we zien wie de prijzen in ontvangst mogen nemen. 

 

logosportcafeUitnodiging
Uitreiking sportprijzen 2017 Oegstgeest

Hierbij nodigen wij u van harte uit op de uitreiking van de Oegstgeester Sportprijzen 2017.

Deze uitreiking zal plaatsvinden op 9 maart a.s. vanaf 19.00 uur in het Clubhuis van ASC.
Wij hopen u daar te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet, mede namens Bas Koster en Matthijs Huizing,

Anneke Anholts,
Secretaris Sportcafé Oegstgeest

Als sportvereniging zijn wij natuurlijk zeer geinteresseerd in het op te stellen of voorgenomen beleid van de gemeentepolitiek. Het bestuur beveelt haar leden dan ook van harte aan om van de uitnodiging die hieronder is weergegeven, gebruik te maken. De Oegstgeester Sportfederatie (OSF) organiseert het debat, dat zal worden gehouden in het clubhuis van de Oegstgeester Golf Club (OGC) op 7 maart aanstaande van 19.30-21.00 uur.

Van harte welkom ...

Klik op onderstaande afbeelding voor een vergrote weergave.

Uitnodiging OSF Sportdebat

LF5 9342 190 pxOp een zonovergoten Voscuyl complex met de temperaturen net boven nul, haalde UDO afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Alphia in. Omdat veld 1 was afgekeurd, gebeurde dit op het kunstgras van veld 2. Het zou een doelpuntenregen worden die reeds in de eerste minuten door Alphia werd gestart. Uiteindelijk ging een uitslag van 1-8 de boeken in.

foto's:lichtenbeldfoto.nl

20180223 ondertekening St 400Afgelopen week, dinsdag 20 februari, hebben Luuk van der Zon en Leo van den Broek de akte getekend van de stichting bij de notaris.

De Stichting Beheer Sportvoorzieningen Sportpark de Voscuyl (SSSV) is nu een feit. Dit is een belangrijke mijlpaal voor de herinrichting van de Voscuyl. Zie voor het gehele bericht de FC Oegstgeest site.