Logo FC OEGSTGEEST VLAK OK3

Voetbalvereniging UDO is opgeheven en gaat verder met v.v. Oegstgeest als FC Oegstgeest. Dus ga in het vervolg naar de site van FC Oegstgeest voor nadere informatie. De site van v.v. UDO blijft voorlopig nog actief. Zodat nog even teruggeblikt kan worden op het verleden van v.v. UDO.

Na bijna 80 jaar komt er op dinsdag 3 juli een einde aan de zelfstandigheid van UDO. Het besluit om op te gaan in de nieuwe fusiecub FC Oegstgeest is al eerder genomen. Komende dinsdag wordt het formele besluit om de statuten van de nieuwe club goed te keuren voorgelegd (de zogenaamde fusiebesluiten). Deze stukken zijn reeds in de ALV van 18 juni jongstleden behandeld. Een korte ALV derhalve. Deze ALV wordt samen gehouden met een ALV van vv Oegstgeest. Als de ALV’s de statuten en fusiebesluiten goedkeuren wordt de vereniging op woensdag 4 juli (per 1 juli) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Omdat het maar kort is en omdat het uniek rekenen wij op een grote opkomst.
Van belang is dat de statuten en de fusiebesluiten worden goedgekeurd en aangenomen..
En zoals te doen gebruikelijk bij een ALV kunt u andere leden schriftelijk machtigen. Volmacht
Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. De noodkantine (de oude bespreekruimte van UDO) is geplaatst en de aanleg van het kunstgras is opgestart. De palen voor de nieuwe verlichting zijn reeds geplaatst.20180702 noodkantine550

25juni kunstgras

Terwijl de kantines van Vv Oegstgeest en Vv UDO inmiddels onherkenbaar veranderd zijn, die van UDO wordt van de Oegstgeester Golfclub, en die van Vv Oegstgeest wordt verruimd ten behoeve van de nieuwe club FC Oegstgeest, is men afgelopen maandag, 25 juni, ook begonnen met de aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden.

Keepers opgelet, het is kort dag, maar wel belangrijk!

Aanstaande 1 juli zal de trailer met paskleding van Peak (de keeperslijn van Tim Krul) naar FC Oegstgeest (parkeerterrein van VVO) komen. Van 10.30 tot 13.30 is daar een eenmalige gelegenheid om jezelf goed te laten opmeten voor de keeperskleding.

peak2

Iedere keeper krijgt de beschikking over een lang en een kort tenue met eenmalig handschoenen. Vervolgens uiteraard de bijbehorende kousen. In de toekomst kan er onderkleding en extra materialen besteld worden voor eigen rekening. Dat geldt ook voor extra handschoenen en dergelijke. Dat zal tot via de site van de club gaan. Naast de keeperskleding zal er uiteraard een clubtas ter beschikking worden gesteld.

Mocht een team nog geen keeper hebben dan is het raadzaam om via comcie@fcoegstgeest aan te geven welke maten er voor het betreffende team besteld moeten worden.

Tot zondag!

Het 24 uurs toernooi van afgelopen weekend bij v.v. UDO was een groot succes!

UDO 24 uur 1 crop550

Paul Lichtenbeld heeft foto's gemaakt. Bezoek zijn album via deze link.

Afgelopen maandag 18 juni is bij beide verenigingen de eerste BLV gehouden. Wat al eerder werd verwacht is bewaarheid, het benodigde quorum was niet aanwezig.

Daarom zal op 3 juli een volgende BLV worden gehouden voor beide verenigingen tegelijkertijd in het clubhuis van v.v. UDO.

De link naar de presentatie wordt binnenkort geplaatst.

Uitnodiging en agenda Tweede Bijzondere Algemene Ledenvergadering op dinsdag 3 juli 2018 om 20.00 uur het clubhuis van vv UDO.

Zie bijlagen onder 'Lees meer' voor de documenten!

logosUDO Oegstgeest

Woensdag 13 juni is het contract voor de aanleg van 2 kunstgrasvoetbalvelden en 3 tennisbanen ondertekend door de heren Floor Groeneveldt van de aannemer Antea, Luuk van der Zon en Rian Blankert voorzitter en penningmeester van de Stichting Beheer Sportpark De Voscuyl (SBSS).

25 juni wordt begonnen met de aanleg van de velden en de tennisbanen, het streven is dat deze begin september opgeleverd worden.

De velden en tennisbanen worden door FC Oegstgeest gehuurd van SBSS. (bron: Oegstgeester Courant)

ondertekening kunstgras 550

Rian Blankert (SBSS), Floor Groeneveldt (Antea) en Luuk van der Zon (SBSS). (Foto: PR)

De reünie van afgelopen zondag 3 juni was een groot succes, mooi weer, leuke wedstrijd van de oud UDO-spelers tegen de huidige selectie. Paul Lichtenbeld heeft dit weer prachtig in beeld gebracht. Klik op onderstaande afbeelding om het gehele album te bekijken.

album

Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken.

VogelvluchtVoscuyl