Schermafdruk op 2017 12 17 17 35 39

Vanaf vandaag (donderdag 14 december) kan het kunstgras weer gebruikt worden voor de trainingen.

Het mag duidelijk zijn dat de normale grasvelden gezien de enorme regenval van de afgelopen dagen nog steeds afgekeurd zijn. Zodra ook deze weer gebruikt kunnen worden zullen we dat via de website laten weten.

 

legionellaDe gemeente voert als beheerder van de kleedkamers regelmatig controles uit op de kwaliteit van het douchewater. Onlangs is in het monster van kleedkamer 3 een verdenking van de legionella bacterie geconstateerd. Een verdenking betekent dat de bacterie in een lichte verhoging is geconstateerd. Ondanks dat een kleine afwijking is geconstateerd heeft de gemeente geadviseerd om voorlopig de douches in kleedkamer 3 niet te gebruiken. De douches in de andere kleedkamers zijn wel in orde. Hoe zit dat?

AfgelastDe weersverwachtingen voor vanmiddag en vanavond voorspellen niet veel goeds. Het advies is om verder binnen te blijven vandaag (inmiddels code rood). De FBC wil natuurlijk al onze leden informeren over de gang van zaken bij de fusie. Daarom zullen wij de informatieavond niet door laten gaan. Wij stellen voor de informatieavond te verschuiven naar maandag 18 december. Tijdstip (20.00 uur) en locatie (clubhuis vv UDO) blijven hetzelfde.

Ga voor nadere informatie naar de site van FC Oegstgeest!

logo fusieclubOegstgeestBezoek de site van FC Oegstgeest voor nadere informatie over de bijeenkomsten die beide besturen voor december en januari organiseren!

Klik op het voorlopige FC Oegstgeest logo voor de link naar de site.

klaverjasOp zaterdagavond 9 december a.s. organiseren wij weer een koppelklaverjasavond.
Deze avond staat in het teken van de kerst. We spelen de Rotterdamse variant. De avond begint om 20.30 uur en de kantine is vanaf 20.15 uur geopend. De kosten voor deze avond bedragen €7,50 per koppel.
Tevens is er een loterij. Iedereen die kan klaverjassen is van harte welkom. Onze voorkeur gaat uit naar  vooraf aanmelden en het liefste als koppel bij Anne-Marie:071-5413220 of bij Annelies 071-5155351.
Tevens is op zaterdag 6 januari 2018 onze jaarlijkse kaartmarathon. Er wordt van 10.00 uur tot 22.00 uur gekaart en in verschillende varianten. Ook hiervoor geldt bij voorkeur aanmelden met een vaste kaartmaat op bovenstaande telefoonnummers. De kosten voor deze dag bedragen €20. Hiervoor krijgt u 2 goedverzorgde maaltijden en een dag vol gezelligheid!

Hopelijk zien we jullie binnenkort!

Anne-Marie en Annelies 
Kaartcommissie van vvUDO

Met de fusie in het vooruitzicht proberen we met z'n allen zoveel als mogelijk geen grote uitgaven meer te doen voor kleding. Er zijn alleen leden die soms een maatje groter willen hebben van een trainingssweater of wedstrijdshirt. Mocht u nog te kleine kleding hebben liggen die niet meer gebruikt wordt lever dit dan alstublieft in bij UDO zodat we er een ander nog gelukkig mee kunnen maken. Laten we met z'n allen kijken of we door het ruilen van kleding het dit jaar nog uit kunnen zingen.

Inleveren van kleding kan op zaterdag uiteraard in het jeugdhonk bij UDO. Dank namens alle leden.

JWAbeheerHaaglandenIn navolging van het team UDO JO11 is nu ook het bedrijf JWA Beheer Haaglanden "Vriend van v.v. UDO".

Uiteraard willen we Chantal de Vries de initiatiefnemer hiervoor van harte bedanken. UDO hoopt dat meer mensen / bedrijven op zullen staan om UDO financieel te ondersteunen. Zie tevens bijgaande link voor de vakjes van de twee nieuwe vrienden van de stichting "De Vrienden van v.v. UDO".

logo fusieclubOegstgeestBezoek de FC Oegstgeest site voor nadere info, klik op bijgaand logo.

SinterklaasZoals we alle jaren doen hebben we ook dit jaar aan Sinterklaas gevraagd of hij op bezoek komt bij UDO. Op vrijdag 1 december verwachten wij Sinterklaas. Maar nu lijkt er van alles mis te gaan. Elk jaar laat Sinterklaas ons weten dat hij het bezoek in zijn agenda heeft gezet. Maar, juist dit jaar heeft de Sint nog niets laten weten. En ook wij kijken naar het Sinterklaasjournaal. Weerman Jan Boerenfluitjes praat alleen over vliegende dakpannen en op het blazen van de Dokkummer dakkapel komt geen reactie terug. Wij maken ons ernstig zorgen!