logo80GroteClubActieOok dit jaar doet UDO weer mee aan De Grote Clubactie, die start op 16 september.

Wij gaan ervan uit dat alle jeugdleden hieraan deelnemen om niet alleen voor je team, maar ook voor de club een mooi resultaat te behalen.

 

Hiervoor kunnen zij, of u, een verkoopboekje ophalen op zaterdag 16 september a.s. tussen 08.00-12.00 uur in de kantine van UDO. Dit is tevens de 1e dag dat de loten verkocht mogen worden, dus maak je de meeste kans dat er nog niemand op dat adres geweest is.

In het verkoopboekje vult de koper zijn gegevens in.
De lotnummers krijgt de koper op zijn bankafschrift te zien. Ze hoeven daarna dus niet opnieuw bij de mensen langs om de loten te brengen.
Een lot kost EUR 3,--, waarvan EUR 2,31 naar UDO gaat.

De kopers kunnen NIET contant betalen.

Er zijn dit jaar meerdere prijzen te verdienen:

Heb jij minimaal 25 loten verkocht? Dan doe je mee met de loterij voor de individuele prijzen! (vergeet niet je naam en je team op het boekje te vermelden)

Het team, dat de meeste loten verkocht heeft wint ook een prijs, wat dat is zullen we later invulling aan geven omdat dit mede afhangt van het totaal aantal verkochte loten door het team.

Op het boekje schrijft de speler/speelster duidelijk zijn/haar voornaam, achternaam en team.
Het boekje dient vóór zaterdag 14 oktober weer ingeleverd te worden in de daarvoor bestemde Grote Clubactie box in het jeugdhonk bij UDO. Te laat ingeleverde boekjes doen niet meer mee voor de prijzen.

Uiterlijk 1 december zal bekend worden gemaakt wie de winnaars zijn.

Voor informatie ben ik bereikbaar via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
José Nieuwenburg (coördinator Grote Clubactie)

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen