LF5 4720 190 pxDe tweede competitiewedstrijd was aanstaande, nu thuis tegen SEV. Vorige week moest UDO al in Hazerwoudse Boys hun meerdere erkennen. Toen verloor UDO al met 3-1. Helaas moest UDO ook nu de punten meegeven aan de tegenstander (SEV).

foto's: lichtenbeldfoto.nl

 

De eerste tien minuten waren niet onverdienstelijk. UDO had zelfs een grote kans op de 1-0. Maar de doorgebroken UDO aanvaller schoot op de paal.

Kort daarop vielen snel na elkaar twee doelpunten voor SEV. Bij de eerste werd de bal van richting veranderd waardoor de keeper op het verkeerde been stond. En enkele minuten later werd een voorzet vanuit rechts prima in de touwen gewerkt: 0-2. Vlak voor rust werd het nog erger, een onhandige eigen goal van een verdediger van UDO (0-3).

LF5 4714

LF5 4730

En als alles tegen zit, dan kan het altijd erger worden. De scheidsrechter neemt tegen Joost den Hollander een discutabele beslissing. Joost schermde zijn hoofd met zijn handen af voor een schot van zeer dichtbij in de zestien. De scheidsrechter besluit om voor deze handsbal een strafschot te geven. In zijn gevoel voor rechtvaardigheid uit Joost zich verkeerd en de scheidsrechter ziet hierin aanleiding om Joost via tweemaal geel het veld af te sturen. De penalty bracht de stand op 0-4. En, nu verder met 10 spelers.

LF5 4774

LF5 4760

Nu was het vertrouwen bij de UDO-ers wel weggeëbd. Daarbij komt dat SEV zeker wel het sterkere team in het veld had staan. Nu vielen nog drie doelpunten in het voordeel van SEV. Dit bracht de einduitslag op 0-7.

Nu maar hopen dat we in de return meer geluk hebben en in ieder geval langer stand kunnen houden.

LF5 4820

Wissels: Joost den Hollander voor Timo Lichtenbeld, Jailson Jill de ... voor Rutger Hoogkamer en Tom Uittenbogaard voor Wouter de Bruijn.

Overige uitslagen: UDO - SEV 0-7, Gol Sport - Football Factory 3-7, VVSB - Haagse Hout 3-1, WVC - Hazerwoudse Boys 0-5, Wassenaar sv - Oegstgeest 2-3, KSD Marine - Roodenburg 2-2, Meerburg - Alphia 0-1.

Meer foto's via deze link.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen