LF5 5261 190 pxMet twee verloren wedstrijden achter de rug, is er bij de UDO-selectie wel de 'must' om te herpakken. Vooral de 0-7 tegen SEV deed natuurlijk wel pijn. Hoewel SEV uiteindelijk zeker de betere ploeg was, was de uitslag wel wat vertekend. Maar ja als je geen kansen benut, dan kun je ook geen vuist maken. Vandaag thuis tegen KSD-Marine. Uit ervaring weet UDO dat KSD-Marine een lastige ploeg is om tegen te spelen.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

 

In het begin van de wedstrijd had KSD-Marine wel het betere van het spel. Ze leken toch wat geraffineerder uit de startblokken te komen. In de 9de minuut kwam KSD-Marine op 0-1. In de resterende tijd van de eerste helft miste UDO vele kansen. Kansen bleven onder andere onbenut van Pascal Franken, David Schnork, Timo Lichtenbeld en Wouter de Bruijn. Maar dat UDO het achterin ook goed echt goed dicht wist te houden, is zeker een compliment waard en geeft blijk van heel veel inzet en teamgeest. De UDO selectie deed er alles aan om goed voor de dag te komen. Ze moesten zich natuurlijk wel revancheren van de 0-7 wedstrijd tegen SEV.

LF5 5039

LF5 5072

In de tweede helft kon UDO steeds meer druk zetten en kwamen er ook steeds meer kansen. Ongeveer 10 minuten in de tweede helft werd dit beloond. Vanuit een corner maakte Timo Lichtenbeld, die vorige week wat onfortuinlijker was de 1-1. Even later leek het erop dat Wouter de Bruijn in de 16 meter onreglementair opzij werd gezet bij een doelkans. De verder zeer goed fluitende arbiter A. Khouch beoordeelde dit echter anders.

LF5 5088

LF5 5111

Na ruim een half uur schoot David Schnorhk de bal zeer doelmatig langs de keeper het doel in: 2-1. Met de drie punten voor de wedstrijd in het vooruitzicht haalde de UDO-selectie alles uit de kast om dit ook echt te realiseren. Het hele team, geen enkele speler uitgezonderd, werkte keihard om de groter wordende druk van KSD-Marine het hoofd te bieden. Bovendien liet de scheidsrechter zich ook niet door KSD-Marine spelers misleiden tot het geven van allerlei gefingeerde overtredingen. Gele kaarten waren nodig om dit in goede banen te leiden: 2 voor UDO en 4 voor KSD-Marine.

LF5 5145

LF5 5202

Gedurende de wedstrijd zijn de volgende wissels nog het veld ingekomen: Diederik Houbolt, Kubilay Isik en Quinten van Velzen.

De 2-1 voor UDO is een mooi resultaat en een revanche op de eerdere twee verloren wedstrijden. En dit dankzij heel hard werken en optreden als één team. Een compliment waard voor de selectie en de technische staf aangevoerd door Nikivor van Rijn. Met deze winstpartij komt UDO nu op de tiende plek in de stand. Dit smaakt zeker naar meer. Nu maar hopen dat dit de start is van de weg naar boven.

Volgende week speelt UDO uit tegen WVC uit om 14.30 uur. WVC speelde afgelopen zaterdag tegen SEV. SEV won met 4-1. WVC heeft op dit moment nog geen punten binnengehaald en zal er dus op gebrand zijn om dit bij UDO wel voor elkaar te krijgen.

Alle foto's via deze link.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen