kalenderZondag 22 april worden alle spelers en begeleiders van de nieuwe club gevraagd om langs te komen om het tenue te komen passen.

Klik op het linker logo om de planning te downloaden.

Op 5 plaatsen in het clubgebouw van UDO wordt er gepast. Per ruimte zijn daar 2 begeleiders bij aanwezig. Per team is er MAXIMAAL 15 minuten ingeroosterd. Dat betekent dus ook dat je snel door moet passen.

 

Jullie zullen begrijpen dat dit met 1200 leden een enorme operatie is. Het is dus zaak dat iedereen zich aan de planning gaat houden.

Let op: als je onverhoopt niet kan is het zaak dat je zorgt dat een van je mede-TEAMspelers, die jouw maat heeft ook voor jou doorgeeft welke maten er nodig zijn. Dit kan alleen iemand uit je eigen team zijn. En wees je ervan bewust dat er dan een risico van een te groot of te klein tenue in zit. We houden deze pas sessie niet voor niets.

In de kantine is er de mogelijkheid om vooraf of achteraf (een deel van) de kledinglijn te bewonderen. Ook zullen daar een paar bestuursleden en commissieleden aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over het kledingplan. Tevens kan je daar (voor eigen rekening) extra artikelen bestellen. Alleen bij deze eerste bestelling is daar een korting van 25% bedongen! Betaling etc uiteraard later bij aflevering.

Let op: de meiden/dames kunnen ook meteen aangeven of zij een damestenue willen ontvangen of een unisex tenue waar ook de jongens/heren in spelen.

We hopen dat jullie allemaal net zo enthousiast zijn als wij!
Tot 22 april!

Namens de commerciële commissie van FC Oegstgeest,
Jaap van Pampus
06-51985679
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen