25juni kunstgras

Terwijl de kantines van Vv Oegstgeest en Vv UDO inmiddels onherkenbaar veranderd zijn, die van UDO wordt van de Oegstgeester Golfclub, en die van Vv Oegstgeest wordt verruimd ten behoeve van de nieuwe club FC Oegstgeest, is men afgelopen maandag, 25 juni, ook begonnen met de aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden.

 

Ineke van Vliet, teammanager Maatschappij bij de gemeente Oegstgeest, had de eer om de eerste schop in de grond te zetten voor de nieuwe velden. "We hebben als gemeente nog nooit zo intensief samengewerkt met een stichting om dingen goed voor elkaar te krijgen. Zelfs met Sinterklaas en rond de kerstdagen zaten we nog bij elkaar om de Voscuylplannen door te rekenen. We hebben heel veel stress gehad, maar ook heel veel plezier." De manager gaf aan dat in deze fase duidelijk wordt waarom er zo lang is geschreven aan de 'Businesscase De Voscuyl' door de sportverenigingen (Vv UDO, korfbalvereniging Fiks, golfclub OGC en Vv Oegstgeest). Lachend verplaatste ze vervolgens de eerste grasplaggen.
Eerder memoreerde Sven de Ruijter, voorzitter van CKV Fiks en lid van het Voscuyloverleg, dat er 'hard aan getrokken' was om van De Voscuyl een toekomstbestendig sportpark te maken. "Vijf jaar geleden hadden we het eerste overleg."
FC Oegstgeest krijgt in september de beschikking over drie kunstgrasvelden en drie natuurgrasvelden. Het streven is dat de kunstgrasvelden in de eerste week van september worden opgeleverd.
(bron: Oegstgeester Courant)

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen