UDOG1 kampioen II

UDO G1 heeft een geweldige prestatie geleverd, via een gelijk spel tegen Rijnvogels G1 zijn zij kampioen geworden!

Namens het bestuur van vv UDO van harte gefeliciteerd!

UDO G kampioen 600Een fantastische prestatie van beide G-teams,beide een zeer goede voorjaarscompetitie gespeeld,met het resultaat beide kampioen.
De trainers,begeleiders en ouders zijn trots op jullie.

Dick,Jules,Martin,Melissa en Frank

(klik op 'Lees meer' voor een groter formaat van de foto)

G1Afgelopen weekend is UDO G1 op 1e Paasdag ongeslagen kampioen geworden op het toernooi bij RKVV Teylingen.

Gefeliciteerd met deze mooie prijs.

 

UDO G1 heeft afgelopen zaterdag de districtsbeker gewonnen. Nadat gedurende het voorjaar van de ene na de andere tegenstander werd gewonnen wachtte zaterdag DRL G1.
De trainingen van zowel JG1 als de JG2 gaan op de woensdagavond, (van 18.00 uur tot 20.00 uur) door tot de aanvang van de grote vakantie voor de lagere scholen. Dit alles op verzoek van de zeer enthousiaste G-groep die niet van ophouden weet.
Zaterdag 15 juni is er op het kunstgrasveld een toernooi voor de G jeugd. Naast UDO jg1 en UDO jg2 komen ook de teams van Vitesse Delft, Honselersdijk, VVSB, de Koninklijke HFC, GONA jg1 en GONA jg2 om mee te doen. Het toernooi begint om 10 uur en eindigt rond half drie. Niemand minder dan onze burgemeester komt op bezoek om jullie verrichtingen te bekijken.
Natuurlijk is iedereen van harte welkom om onze jongens aan te moedigen! Klik op "lees meer..." om de grotere foto te bekijken.
In een spannende en door ons goed gespeelde wedstrijd hebben wij de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie winnend afgesloten.De doelpunten werden gescoord door Robin(1),Davey(1) en Pim(2).Met de rust was de stand 2-0 door twee uitgespeelde kansen.Het was goed te zien dat we de trainingsvormen,zoals aannemen van de bal,goed doorspelen en dan schieten terug gaan zien in de wedstrijden.Na rust kwamen wij door afstandschoten,die door onze zeer goede keeper Jeffrey ,absoluut niet gestopt konden worden achter te staan met 2-3.Dankzij de inzet van ALLE JG2-ers kwamen wij uiteindelijk toch weer op voorsprong en wonnen wij de wedstrijd met 4-3.Martin,Martin,opa Dick en Dick zijn trots op jullie,en jullie zien uit het resultaat hoe belangrijk het volgen van de trainingen is.
Wat hebben we een fantastische wedstrijd gezien tussen UDO JG1 en Kralingen JG1.Het was werkelijk de beste wedstrijd van de voorjaars competitie,met een zeer goede tegenstander,die gekomen was om UDO de eerste nederlaag te geven.Maar geduldig en goed voetballend kwam het in de 2de helft tot een doelpunt van Youri wat tot groot enthousiaste kwam bij spelers,trainers en ouders.Naarmate de wedstrijd voorderde kreeg Kralingen ook kleine kansjes,maar Alexander wilde niet wijken.Na een goed lopende aanval was het Sam die beheerst de 2-0 scoorde.Nadat de scheidsrechter de wedstrijd beindigde was het kampioenschap binnen,met met wat een resultaten t.w.7 wedstrijden gespeeld,7 gewonnen dus 21 punten.Nadat de beker met de grote oren is uitgereikt door Luuk en de gelukwensen binnen waren was het een bescheiden feestje met patat in de cantine.Daar moest de beker weer worden ingeleverd voor het eventuele kampioenschap van Dames1.Dat is ook gelukt en namens leiders,trainers en totale G-jeugd ook jullie van harte gefeliciteerd.Dick,Jules en Rene
Het was zeer vroeg opstaan want om 07.00 uur vertrok de bus naar Tilburg. Iedereen was goed gemutst dus de stemming zat er in de bus vlot in. Om ongeveer 8.50 uur kwamen we aan in een bewolkt, maar droog Tilburg. Nadat we ons verkleed hadden moesten we aan de bak. We werden in 2 teams ingedeeld t.w. JG1 was UDO2, groep -12, en de JG2 was UDO1 groep +12.

Het was vroeg, om 9 uur verzamelen bij UDO, iedereen was aanwezig. Iedereen in de auto en op naar Noordwijkerhout. De eerste wedstrijd was om 10.30, dit was tegen rijnvogels. Dat waren pas grote jongens en kinderen, maar opa dick had de juiste spelers opgesteld. En udo won met 3 –0, helaas geen rust en gelijk de volgende wedstrijd.