HeinekenDe volledige kantinedienst indeling voor het seizoen 2017-2018 staat op de site.

De indeling is te vinden via de link Kantinediensten (ook te vinden aan de rechterzijde van de homepage). Controleer alvast op welke datum je ingedeeld staat en noteer de datum en tijd alvast in de agenda.

Zoals te doen gebruikelijk zullen we de ouders ook een herinnering via de mail sturen.

Hierbij willen we jullie laten weten dat de voor 31 augustus door ons ontvangen bestellingen voor het grootste deel binnen zijn. Dat wat er binnen is ligt klaar per bestelling en kan zaterdag afgehaald worden in de jeugdbestuurskamer van UDO.

Betalen kan contant of per pin in de kantine.

Er is een update van het trainingsschema gepubliceerd op de site met daarop al de teams.

Er lopen op dit moment nog een paar acties om de indeling te verfijnen maar die zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers.

Ballen 2JumboAfgelopen week heeft Jumbo - Peter de Jong 40 voetballen geschonken aan vvUDO. We zullen de ballen gedurende het seizoen bij verschillende evenementen van de vereniging gaan gebruiken.

Graag willen we via deze weg nogmaals onze dank uitspreken naar Jumbo - Peter de Jong.

Het begin is er; de kantinediensten van september staan op de site. Morgen zullen de vrijwiligers/ouders die ingedeeld staan een mail hierover ontvangen.

Het rooster is hier te vinden.

Het voorlopige trainingsschem voor het seizoen 2017-2018 staat op de site en is te vinden onder het kopje Jeugd - Trainingsschema of via deze link.

  • Helaas is nog niet voor ieder team een trainer beschikbaar en/of zijn de voorkeurstijden voor de training door ons ontvangen. Het kan dan ook zijn dat nog niet al de teams terug te vinden zijn in het overzicht. Dit wordt zo snel als mogelijk ingevuld.
  • Ook niet al de teams staan al voor 2 trainingen ingedeeld. ook hier wordt zo snel als mogelijk invulling aan gegeven.
  • Op dit moment staan er een paar teams op het schema in het oranje. Hier moet de definitieve trainingstijd nog vastgelegd worden. De tijden zijn op dit moment slechts gereserveerd.

Houd de site in de gaten voor eventuele wijzigingen!

lidwordenbutton 1De vakanties lopen een beetje af. Dat betekent dat het voetbalseizoen weer gaat beginnen. In de komende weken gaan alle groepen weer beginnen met de trainingen. De meeste trainers zullen daarover hun groepen benaderen. Na de zomer is het ook de tijd dat jongens en meisjes die nog niet voetballen zich gaan inschrijven. Het is nu de tijd om dat te doen. De komende weken kan er dan meegetraind worden om te kijken of het voetbal bij jou past. Heb je echt zin in voetbal dán kan er een plaatsje gezocht worden bij één van de teams. Bij UDO zijn er teams voor alle leeftijden, mannen en jongens, vrouwen en meisjes. Vooral na het succes van de Nederlandse vrouwen is het voetbal voor meisjes nog leuker geworden. Bij UDO voetballen de meisjes in meisjesteams of bij de jongens. Dat is een eigen keuze. Heb je interesse? Doe een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

fusie logoOp donderdag 29 juni jl. heeft de gemeenteraad van Oegstgeest de Perspectiefnota vastgesteld. In de Perspectiefnota zijn de hoofdlijnen van de begroting van de gemeente voor 2018 vastgelegd. De begroting wordt in november door de raad vastgesteld. In die begroting zal geld worden gereserveerd voor de bouw van een nieuw kleedkamergebouw en de aanleg van twee kunstgrasvelden op De Voscuyl. De gemeente heeft gekozen voor het model waarbij de gemeente en verenigingen op De Voscuyl ieder de helft van de kosten van alle geplande investeringen voor hun rekening nemen (het Sam-Sam scenario). Het gekozen model houdt ook in dat de fusievereniging een lening voor het gehele investeringsbedrag aangaat en dat de gemeente over de gehele periode van de lening de helft van de kapitaallasten (rente en afschrijving) aan de fusieclub vergoedt. Door deze constructie hoeft de gemeente niet zelf een lening af te sluiten, waardoor wordt voorkomen dat de gemeentelijk schuld verder stijgt. Het beleid van de gemeente is er namelijk op gericht de schuld de komende jaren omlaag te brengen.

foto 0Het is wat rustiger geworden op het sportpark. De voetballers doen een stapje terug en de golfers kunnen wat vaker gebruik maken van de velden. Prima, want zo is het afgesproken. Toch vinden we het bij UDO en vvO nog goed dat er op de kunstgrasvelden gevoetbald wordt. Nog wel. Maar we denken erover om dat te gaan verbieden. We zijn de rotzooi die we aantreffen volledig zat. Als je ’s avonds over de velden loopt schieten de tranen je in de ogen. Kapotte flessen op het gras. Rotzooi die niet in de vuilnisbakken wordt gegooid maar simpel gezegd “op het veld wordt geteerd”.
Maar als we zelfs brandplekken en schroeivlekken aantreffen in het kunstgras dán wordt het andere koek. We zullen ons met de gemeente beraden over het gebruik van de velden. Zijn het onze leden die ons met de problemen opzadelen? Of zijn het vreemden die denken dat ze kunnen doen wat ze doen?
Vanaf deze plaats waarschuwen wij een ieder die denkt dat ze het niet zo nauw hoeven te nemen met de waarden en normen die bij UDO en vvO gelden.

logo voetbalschoolHet is bijna zover! Zondag 25 Juni is de Open dag van Voetbalschool Nikivor van Rijn!

Aanmelden kan nog tot vrijdag 23 Juni!

Klik op 'Lees meer' voor het programma.