Vanaf vandaag (donderdag 14 december) kan het kunstgras weer gebruikt worden voor de trainingen.

Het mag duidelijk zijn dat de normale grasvelden gezien de enorme regenval van de afgelopen dagen nog steeds afgekeurd zijn. Zodra ook deze weer gebruikt kunnen worden zullen we dat via de website laten weten.

 

klaverjasOp zaterdagavond 9 december a.s. organiseren wij weer een koppelklaverjasavond.
Deze avond staat in het teken van de kerst. We spelen de Rotterdamse variant. De avond begint om 20.30 uur en de kantine is vanaf 20.15 uur geopend. De kosten voor deze avond bedragen €7,50 per koppel.
Tevens is er een loterij. Iedereen die kan klaverjassen is van harte welkom. Onze voorkeur gaat uit naar  vooraf aanmelden en het liefste als koppel bij Anne-Marie:071-5413220 of bij Annelies 071-5155351.
Tevens is op zaterdag 6 januari 2018 onze jaarlijkse kaartmarathon. Er wordt van 10.00 uur tot 22.00 uur gekaart en in verschillende varianten. Ook hiervoor geldt bij voorkeur aanmelden met een vaste kaartmaat op bovenstaande telefoonnummers. De kosten voor deze dag bedragen €20. Hiervoor krijgt u 2 goedverzorgde maaltijden en een dag vol gezelligheid!

Hopelijk zien we jullie binnenkort!

Anne-Marie en Annelies 
Kaartcommissie van vvUDO

logo fusieclubOegstgeestBezoek de FC Oegstgeest site voor nadere info, klik op bijgaand logo.

Schermafdruk op 2017 11 06 23 34 49

Afgelopen vrijdag 3 november 2017 is Martin Dofferhoff op 75-jarige leeftijd overleden.

Martin is één van de ere-leden van v.v. UDO. Martin heeft in het verleden veel betekend als vrijwilliger voor UDO.

De afscheidsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 9 november om 13.00 uur in de Groene Kerk, Haarlemmerstraatweg 6, 2343 LB Oegstgeest. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

HeinekenDe volledige kantinedienst indeling voor het seizoen 2017-2018 staat op de site.

De indeling is te vinden via de link Kantinediensten (ook te vinden aan de rechterzijde van de homepage). Controleer alvast op welke datum je ingedeeld staat en noteer de datum en tijd alvast in de agenda.

Zoals te doen gebruikelijk zullen we de ouders ook een herinnering via de mail sturen.

Hierbij willen we jullie laten weten dat de voor 31 augustus door ons ontvangen bestellingen voor het grootste deel binnen zijn. Dat wat er binnen is ligt klaar per bestelling en kan zaterdag afgehaald worden in de jeugdbestuurskamer van UDO.

Betalen kan contant of per pin in de kantine.

Er is een update van het trainingsschema gepubliceerd op de site met daarop al de teams.

Er lopen op dit moment nog een paar acties om de indeling te verfijnen maar die zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van trainers.

Ballen 2JumboAfgelopen week heeft Jumbo - Peter de Jong 40 voetballen geschonken aan vvUDO. We zullen de ballen gedurende het seizoen bij verschillende evenementen van de vereniging gaan gebruiken.

Graag willen we via deze weg nogmaals onze dank uitspreken naar Jumbo - Peter de Jong.

Het begin is er; de kantinediensten van september staan op de site. Morgen zullen de vrijwiligers/ouders die ingedeeld staan een mail hierover ontvangen.

Het rooster is hier te vinden.

Het voorlopige trainingsschem voor het seizoen 2017-2018 staat op de site en is te vinden onder het kopje Jeugd - Trainingsschema of via deze link.

  • Helaas is nog niet voor ieder team een trainer beschikbaar en/of zijn de voorkeurstijden voor de training door ons ontvangen. Het kan dan ook zijn dat nog niet al de teams terug te vinden zijn in het overzicht. Dit wordt zo snel als mogelijk ingevuld.
  • Ook niet al de teams staan al voor 2 trainingen ingedeeld. ook hier wordt zo snel als mogelijk invulling aan gegeven.
  • Op dit moment staan er een paar teams op het schema in het oranje. Hier moet de definitieve trainingstijd nog vastgelegd worden. De tijden zijn op dit moment slechts gereserveerd.

Houd de site in de gaten voor eventuele wijzigingen!