UDO 80vvO

 

Beste spelers van de O15, O17, O19, begeleiders, scheidsrechters, bestuurders, overige leden en  belangstellende van vv UDO en vv Oegstgeest.

Hierbij wil de scheidsrechterscommissie jullie uitnodigen voor een spelregel informatieavond.

Deze zal plaats vinden op:

                          woensdag 4 april van 19:30 tot 21:15

                                    in de kantine van UDO door:

                 Eredivisie KNVB scheidsrechter Ed Janssen

 

Het voetballen is meer dan trainen en een wedstrijd spelen. Iedere wedstrijd moet geleid worden door een scheidsrechter die de spelregels in de gaten houdt en dat er fair gevoetbald blijft worden.

Het is toch wel moeilijk om te weten wat nu buitenspel is of wat nu een onbesuisde overtreding is. En waarom er nu Geel i.p.v. Rood gegeven wordt of andersom.

Wij willen, net als de KNVB, dat het voetbal weer mooi gaat worden zonder geweld maar met respect voor elkaar, voor de scheidsrechter maar ook voor het spel. Daarom organiseren wij deze avond.

Ook vragen wij de begeleiders en de ouders die op zaterdag helpen met vlaggen aanwezig te zijn. Deze avond zal heel inspirerend zijn om uw taak als assistent scheidsrechter goed uit te voeren.  

Vanuit de KNVB worden de spelers van de O15, O17 en O19 expliciet verzocht aanwezig te zijn op deze avond.

Volgend jaar zullen er nl. bij FC Oegstgeest meer scheidsrechters nodig zijn en voor de O17 is deze avond extra belangrijk i.vm. het behalen van het spelregelbewijs. 

Wij verzoeken jullie je aan te melden voor deze avond door vóór 24 maart a.s. een mail te sturen naar: Jeannette Juffermans

Met sportieve groet,

De Scheidsrechterscommissie vv Oegstgeest en vv UDO

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen