KoethuisdeBurchtCup 615x400UDO doet dit seizoen mee om de Koetshuis Cup. Dit toernooi wordt georganiseerd door Leiden Amateurvoetbal. Aan dit voetbaltoernooi doen de eerste heren seniorenelftallen mee.
Er zal in de eerste ronde, ofwel de groepsfase, worden gespeeld in vier poules van 5 teams en er is een poule van zes teams. Bij de poules van 5 teams speelt elke club twee keer thuis en twee keer uit. In de poule van 6 spelen de clubs een wedstrijd meer. De deelnemende teams krijgen een nummer in de poule en dat maakt in de poule van zes dat vooraf duidelijk is wie er twee of drie thuiswedstrijden speelt en dus respectievelijk drie of twee uitwedstrijden. UDO speelt in poule A met vijf teams. Het schema voor UDO is:

In verband met de 3 oktoberfeesten zal de training van de herenselectie op vrijdag 3 oktober verplaatst worden naar maandag 29 september.
Tevens zal er in de week van 6 oktober een extra training zijn op maandag 6 oktober.
Beide trainingen vinden plaats op de grasstrook. 'Lees meer' voor de samenvatting...

Na een wederom succesvol seizoen voor de UDO Vrouwen (kampioenschap voor Vrouwen 1 en een tweede plaats voor Vrouwen 2) reisden de dames op vrijdag 20 juni af naar het gezellige zuiden om dit met een knal af te sluiten! Het wadlopen werd dit jaar verruild voor de zachte g en de Brabantse nachten, want dit jaar was Eindhoven the place to be!

Voor de supportersbus van aanstaande zondag naar het eerste in Delft zijn er nog een paar plaatsen vrij. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De bus vertrekt om 13.00 uur, aanwezig om 12.45 uur.
Na de wedstrijd gaat de bus direct terug. 

UDO speelt de komende wedstrijd in de tussenronde van de nacompetitie tegen de Ammerstolse Sportvereniging. Deze wedstrijd is vastgesteld op maandag 9 juni, tweede Pinksterdag om 14.00 uur. Er wordt gespeeld op het veld van BVCB, Sporthoekpad 1 in Bergschenhoek. Er moet een winnaar komen. Indien nodig wordt de wedstrijd verlengd en mogelijk beslist via strafschoppen.
De winnaar van deze wedstrijd speelt op 15 juni tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Kethel Spaland en Taurus. Inzet is dan de laatste vrije plaats in de derde klasse.

In de derde ronde van de beker speelt UDO thuis tegen zaterdag vierdeklasser Moerkapelle. Moerkapelle staat elfde in de vierde klasse B. Omdat UDO heel veel wedstrijden moet inhalen gaan wij ervan uit dat de wedstrijd wordt vastgesteld voor dinsdag 26 november.
Moma zat in Servië, Erik in Turkije,  He, jij daar! had nog steeds last van zijn rug, Richie kon niet, Nr? is nog steeds geblesseerd, kleine Henk heeft een onwillige achilles, Maicol en Michael waren er niet, Piet ging door zijn enkel, Carlo had wad anders te doen, Rob van der Zanden komt een volgende keer, grote Eric moest zich voorbereiden op de 4-daagse, kleine Gijs had andere plannen, Joost wilde zijn halve marathon niet in gevaar brengen, Ronald en Kees bedankten vriendelijk, het vijfde speelde uit, het zesde om 10.30 uur, Ronald B. wilde geen blessure oplopen en kleine Jan, de zoon van grote Jan, konden we niet bereiken… we speelden uit bij ADS, 09.00 uur vertrekken, 10.00 uur aanvang. We waren met 9. Nog een wonder dat het bij 7-3 bleef.
Hierbij de link naar het voorlopige trainingsschema:
www.vvudo.nl/files/Trainingsschema%202012-2013.pdf