LF5 5652 190 pxOver de wedstrijd van UDO tegen WVC uit, zal de kritische kijker het wel eens zijn dat het een terechte overwinning was, die 1-2. UDO had veel overwicht in de gehele wedstrijd behalve een periode in de tweede helft. In die periode was UDO zoekende om het heft weer in eigen hand te krijgen. Er werd toen veel gebruik gemaakt van lange ballen naar de voorhoede die vervolgens nauwelijks aankwamen. In tegenstelling tot het begin van de wedstrijd toen het spel over het algemeen verzorgd was met opbouw van achteruit, was dit in die periode in de tweede helft niet het geval. Gelukkig herpakte UDO zich tegen het einde van de wedstrijd en konden de 3 punten alsnog in de stand worden bijgeteld.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF5 4386 190 pxDe eerste ronde van de competitie is afgelopen zaterdag onder een stralende hemel afgewerkt. Voor UDO stond de uitwedstrijd tegen Hazerwoudse Boys en voor v.v. Oegstgeest de thuiswedstrijd tegen VVSB op het programma. Deze ronde kende alleen winnaars en verliezers, geen enkele wedstrijd eindigde dus in een puntendeling.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

Volgens de berichten is er afgelopen vrijdag maar liefst 10 cm regen gevallen. En, ook van vrijdag op zaterdag hield dit maar niet op. Zaterdagochtend vroeg leverde dat één van de bestuursleden zelfs een zodanig nat pak op toen hij naar het complex van UDO fietste, dat droge kleren moesten worden nagebracht.
Bijgaande foto is wel een treffende illustratie van de hoeveelheid water die is gevallen, het tweede veld (kunstgras) stond volledig blank. Duidelijk was dat er afgelopen zaterdag niet veel gevoetbald zou worden ... Uiteindelijk konden alleen de thuiswedstrijden van UDO vr 1 en UDO 1 doorgang vinden.

programma

18221790 10212362103744756 2104087696696960012 n

Voor alle meiden (vanaf 15 jaar), vrouwen en oma's die zin hebben om een keer een balletje te trappen houden de UDO vrouwen een open training. Iedereen is welkom, van eredivisie tot kelderklasseniveau. Trek die sportschoenen dus maar aan en kom gezellig langs!

Datum: maandag 22 mei 2017
Tijd: 20.00 - 21.15 uur
Waar: voetbalvereniging UDO, sportpark De Voscuyl (Oegstgeest)

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de UDO Vrouwen of op de website van vv UDO.

18222150 1956227401274015 8240737319606268101 n

DSC 8872 190 pxDe wedstrijd tegen Football Factory is de laatste van de competitie van de vierde klasse zaterdag. Buiten de sportieve verplichting staat er voor beide teams niets meer op het spel. Toevallige bijkomstigheid is dat de huidige trainer van Football Factory, Carlos Pinas, een oude bekende is van UDO. Vorig seizoen was hij één van de selectietrainers. Dus eigenlijk een leuk sportief weerzien met de oud-trainer van UDO.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

IMG 6389 550Na een teleurstellend einde van het seizoen 2015-2016 waarin UDO 3 net naast de titel greep, was zij gebrand op sportieve revanche. In de zomer heeft UDO zich versterkt met enkele nieuwe spelers die hieraan graag een bijdrage wilden leveren. Klik op 'Lees meer' voor een grotere versie van de foto.

DSC 7848 190 px

In een jammer genoeg onaantrekkelijke wedstrijd wist UDO in ieder geval door doorzettend voetbalspel de volledige drie punten mee naar huis te nemen. Beide teams leken aan elkaar gewaagd. Maar de wilskracht en volharding van UDO gaf uiteindelijk die dik verdiende doorslag. Met hetzelfde aantal punten (25) komt UDO nu, net onder Woubrugge (beter doelsaldo) op de tiende plaats in de ranglijst terecht. Tijdens de eerste competitiehelft sloot UDO de thuiswedstrijd ook al met winst af (2-1).

foto's: lichtenbeldfoto.nl

DSC 7062 190 pxUDO 1 ontving afgelopen zaterdag KSD Marine. Het zou een doelpunten rijke pot worden waarbij UDO toch achter de feiten aan liep. Binnen twee minuten wist KSD Marine al op voorsprong te komen. Nadat UDO na ongeveer een kwartier op gelijke hoogte kwam door een doelpunt van Daniël Gras zou KSD Marine zelfs uitlopen tot 1-4. Na een kwartier in de tweede helft drong UDO steeds meer aan. Dit resulteerde in twee doelpunten. De eerste van Daniël Gras op een perfecte pass van Cas Bolink en in het tweede geval passeerde Patrick Vergeer de ver uitgelopen keeper van KSD Marine. Helaas bleef het bij die 3-4. UDO heeft zich in de eerste helft laten overrompelen en kon dit ondanks keihard werken niet meer wegwerken in de tweede helft. UDO JO15-1 was meer succesvol afgelopen zaterdag.

Meer foto's van lichtenbeldfoto.nl

 

DSC 6068 190 px

Vorige week stevende UDO met het overwicht in de slotfase af, op een gelijkspel tegen Blauw Zwart. Net op het nippertje wist Blauw Zwart het tij te keren door de 3-1 op het scorebord te zetten. Uit deze, jammer genoeg geen punten opleverende, knappe prestatie tegen Blauw Zwart blijkt wel dat de zeer jonge selectie van Nikivor van Rijn groeiende is.

 

foto's: lichtenbeldfoto.nl