LF5 9866 190 px

UDO heeft in de wedstrijd tegen VVSB niet voor een verrassing kunnen zorgen. In de afgelopen weken is VVSB stiekem naar de kop van de vierde klasse geslopen. Zelf bleef het winnen en de concurrentie liet meerdere punten liggen. Daardoor werd de wedstrijd voor VVSB erg belangrijk. Naast het kampioenschap zijn er immers periodeplaatsen te verdelen. Doordat er al twee teams de competitie vroegtijdig hebben verlaten is de stand erg ongelijk. Maar feit is dat de derde, en afhankelijk van de kampioen ook de vierde plaats, recht geeft op een plaats in de nacompetitie.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

Op sportpark de Voscuijl ontving UDO het op de vijfde plaats staande Meerburg. Beide ploegen hadden moeite mooi voetbal ten toon te stellen. Het veld was belabberd, er ging veel mis, kortom: het was het zaterdag allemaal net niet in Oegstgeest.

20180217 OC 550UDO had het, in de uitwedstrijd tegen KSD Marine uit Den Haag, weer erg moeilijk afgelopen zaterdag.

Na een aanvankelijke voorsprong van 0-1, doelpunt van Cas Bolink werd de ploeg van Nikivor van Rijn aan het begin van de tweede helft overlopen door de fysiek sterke Hagenaars.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF5 8049 190 px

UDO ontving afgelopen zaterdag Hazerwoudse Boys. Het zou een zeer matige wedstrijd worden waarin UDO wel de boventoon voerde en uiteindelijk toch die felbegeerde drie punten binnen kon halen.

 

foto's: lichtenbeldfoto.nl

2018 01 28 PHOTO 00000048De eerste wedstrijd van UDO na de winterstop was een bezoek aan Roodenburg. Het zou geen fijne start van de tweede seizoenshelft worden. UDO verloor de wedstrijd met 4-0. Een vertekend beeld van de wedstrijd volgens de toeschouwers en zelfs volgens de Roodenburg spelers. Het begin van de eerste helft was zeker in het voordeel van UDO. Maar helaas vier opgelegde kansen werden gemist.

Gelukkig was er toch één winnaar bij v.v. UDO. Tijdens het geslaagde Winterfeest won Diederik Bakker de hoofdprijs met roulette!

LF5 6925 190 px

Het wil maar niet vlotten met de resultaten van UDO. Na een reeks van vier verloren wedstrijden waren nu alle pijlen gericht op Haagse Hout. Haagse Hout had één punt meer in de stand dus rationeel gezien zouden er toch mogelijkheden moeten zijn om hier punten te halen. Ware het niet dat UDO nog steeds kampt met een onvolledige selectie als gevolg van blessures.
Dan is het plussen en minnen met de grote onzekerheid die, die ratio alsnog met zich meebrengt. Uitkomsten van voetbalwedstrijden kun je immers niet eenvoudig voorspellen, het is verre van een exacte wetenschap.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

Na een week rust wachtte UDO nu een uitwedstrijd tegen Football Factory. Football Factory verloor vorige week van Hazerwoudse Boys (2-1). In de stand stonden ze nu vlak bij elkaar op de respectievelijk 9de en de 11de plaats.

LF5 5841 190 pxZaterdag was het onstuimig weer, maar de mannen van UDO hadden er zin in. Na een goede reeks van drie overwinningen en de nederlaag van vorige week tegen een van de toppers uit de 4e klasse A, VVSB, was het spannend hoe de selectie zich nu zou manifesteren.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF3 6753 190 px

Afgelopen zaterdag stond thuiswedstrijd tegen VVSB op het programma. VVSB is in deze competitie wel één van de kanshebbers. UDO heeft nu drie winstpartijen achter de rug. Dus de vraag was nu hoe UDO zich tegen VVSB zou manifesteren. Zou de zegereeks van drie wedstrijden hier stoppen of zorgt UDO voor een verrassing?

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF3 6469 190 pxUit bij sv Wassenaar maakte UDO een vliegende start met een heel snel doelpunt van Rutger Hoogkamer. Dit zette wel de toon voor de gehele wedstrijd. Ten eerste het feit dat dit het bewijs was voor een groot overwicht van UDO-kant. Maar ook dat het niet Rutger's laatste goal van deze wedstrijd zou zijn.

foto's: lichtenbeldfoto.nl