Omdat "Leven als een Prof" volgend jaar een vervolg krijgt, komen Harry Vermeegen en zijn team UDO 6 nog één keer filmen. RTL maakt met deze beelden gelijk de eerste uitzending van seizoen twee en maakt een aantal persoonlijke interviews over hoe UDO 6 en de supporters het nu gevonden hebben. Dit dient tevens als promo voor volgend seizoen.
24 februari was het dan zover: UDO6 speelde tegen het RTL sterrenteam in het Kyocera stadion. Voor de spelers van UDO6 was dit een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten.
Maar de ervaring was nooit zo mooi geweest als er niet zoveel supporters aanwezig waren geweest.
4 bussen reden vanuit UDO achter de UDO6 profbus aan en bij het stadion groeide het legioen tot een slordige 600 personen.

Vrijdagmiddag verzamelden een groot aantal UDO supporters zich in het clubhuis van UDO. Op het parkeerterrein stond de bus van onze profs al klaar. Als je leeft als een prof dan reis je als een prof.

Foto's: Paul Lichtenbeld. Bekijk alle foto's via picasaweb.


Deze week is UDO 6 afgereisd naar de geluidstudio's van Wolter Kroes. Samen met hem hebben zij het clublied van UDO ingezongen. Door op de 'play'-knop (meest links) te klikken kun je het beluisteren. Ga naar 'lees meer...' voor de tekst van het clublied. Het clublied is nu ook te vinden via de links [Vereniging] en vervolgens in het linker menu de link [Clublied].


De KNVB heeft al het amateurvoetbal afgelast voor dit weekende. Alleen het profvoetbal kan doorgang vinden. En laat UDO nou net één profteam hebben. UDO 6 gaat aanstaande zondag -ondanks de winterse omstandigheden- gewoon voetballen.
Dat kan overigens niet zomaar. Er is met man en macht gewerkt om veld 2 sneeuwvrij en speelklaar te krijgen.
En dat is gelukt! De foto's onder het artikel zijn het bewijs.
Daarom kunnen wij wel zeggen: "It giet oan". Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De aftrap is 12:15, de tegenstander van UDO 6 is Leidsche Boys. Harry Vermeegen zal UDO 6 coachen en de cameraploeg van RTL 7 zal opnames maken. Komt dat zien!"

"De KNVB heeft al het amateurvoetbal afgelast voor dit weekende. Alleen het profvoetbal kan doorgang vinden. En laat UDO nou net één profteam hebben. UDO 6 gaat aanstaande zondag -ondanks de winterse omstandigheden- gewoon voetballen. Dat kan overigens niet zomaar. Er is met man en macht gewerkt om veld 2 sneeuwvrij en speelklaar te krijgen. En dat is gelukt! Daarom kunnen wij wel zeggen: "It giet on". Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De aftrap is 12:15, de tegenstander van UDO 6 is Leidsche Boys. Harry Vermeegen zal UDO 6 coachen en de cameraploeg van RTL 7 zal opnames maken. Komt dat zien!"  

Voor enkele foto's van het sneeuwruimen lees dan verder.

De profs van UDO 6 zoeken hulp! Voor aanstaande zondag staan weer tv opnamen gepland van een wedstrijd van UDO 6 bij UDO thuis. En RTL7 heeft gevraagd of de wedstrijd ondanks de algehele afgelasting van West II toch door kan gaan. Hiervoor is het wel nodig om de sneeuw van veld 2 te verwijderen. De profs van UDO 6 starten op woensdagavond 8 feb vanaf 19.00 uur met het sneeuwruimen. Maar ze kunnen wel de nodige hulp gebruiken... Dus bij deze de oproep:

Wie wil helpen sneeuw ruimen? Kom woensdagavond om 19.00 uur naar UDO en help...


RTL7, NIVEA for Men en UDO nodigen je van harte uit om de wedstrijd tussen het RTL Sterrenteam en UDO 6 bij te wonen. De wedstrijd gaat plaatsvinden op vrijdag 24 februari om 15.00 in het Kyocera stadion in Den Haag (thuisbasis ADO). De toegang is gratis! Alles wat je moet doen is voor 13 februari een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef de namen en leeftijden van de bezoekers door en je kunt er bij zijn!

UDO 6 is de winnaar van “Leven als een Prof”. UDO 6 heeft van alles gekregen om dit seizoen te kunnen leven als echte profs. Het prijzenpakket bestaat onder meer uit een spelersbus, een eigen jacuzzi, het opnemen van een clublied met Wolter Kroes, een teamfoto in de VI, een eigen professionele dug-out, een training van een Eredivisie-coach, op trainingskamp in Huis ter Duin, strakke pakken, zonnebrillen, horloges, nieuwe tenues, voetbalschoenen, een seizoen lang NIVEA for Men producten, Derbystar-ballen en als klap op de vuurpijl deze wedstrijd tegen het RTL sterrenteam.
Op maandag 13 februari 2012 is de TV-premiere van UDO 6 als "Leven als een Prof". RTL7 zendt het programma die avond uit.
Alle profs van UDO 6 wil familie, kennissen en alle UDO-ers uitnodigen om dit samen met hen te beleven in de kantine van UDO.
Dus nooit een premiere met een rode loper meegemaakt. Pak dan deze kans!
Tot 13 februari bij v.v. UDO!