Een uitslag van 0-0 tegen Haagse Hout lijkt te wijzen op een saai potje voetbal in de hete zon. Behalve de zon was niets minder waar. Beide teams gingen er zeker voor. In de uitwedstrijd moest UDO in Haagse Hout hun meerdere erkennen (3-0), maar vandaag was dat zeker niet het geval, getuige het uiteindelijke gelijke spel.
Cas Bolink verklaarde tegen verslaggever Gerard Bol van Leiden Amateurvoetbal nog dat UDO dit keer zeker de bovenliggende partij was. Er zouden de nodige kansen zijn gemist.

Gisteravond heeft de UDO-herenselectie na de laatste training voor de laatste keer kunnen genieten van een lekkere maaltijd.

Jarenlang werd dit op de laatste trainingsavond van de maand verzorgd door Hanneke van der Mark en Marian Slierings.

Namens de selectie heeft Pascal Franken de dames een mooie bos bloemen en een dinerbon voor 2 gegeven.

Dames, ontzettend bedankt!!

NICK Bakker

Aanstaande zaterdag de allerlaatste wedstrijd van UDO 1. Dit keer tegen Haagse Hout. Het wordt mooi weer en het is ongetwijfeld heel gezellig!

Dus kom kijken en geniet van de entourage.

LF5 9002 190 pxUDO speelde een verdienstelijke wedstrijd, uit tegen Alphia. Thuis moest UDO nog genoegen nemen met een 1-8 uitslag. Nu waren de krachtsverhoudingen veel redelijker verdeeld. Hierbij kreeg UDO voldoende kansen. Jammer genoeg zou het toch tot een geflatteerde 3-1 eindigen.
V.v. Oegstgeest had geen enkele moeite met WVC (5-1). Bijkomend groot voordeel voor Oegstgeest was dat Roodenburg de wedstrijd tegen SEV won met 1-0. Dus het kampioenschap van Oegstgeest is nog niet helemaal perspectiefloos.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF5 8783 190 pxOndanks een door omstandigheden mindere voorbereiding startte UDO goed. En geruggesteund door twee snelle doelpunten, binnen 20 minuten, voetbalt dat toch meer relaxt. Voor rust kwam UDO zelfs op 3-0. Maar na rust bleek wel dat UDO op haar hoede moest blijven want Football Factory kwam terug tot 3-2. Gelukkig kon UDO weer tijdig ingrijpen. Dit resulteerde in een einduitslag van 4-2.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

Bron: leidenamateurvoetbal.nl

Zaterdag 4e klasse A – In Duitsland heb je de Kohlenpott-derby tussen Borussia Dortmund en Schalke 04, in Engeland de Merseyside-derby tussen Liverpool en Everton, in Italië de Derby della Madonnina tussen AC Milian en Internationale, in Schotland de Old Firm tussen Glasgow Rangers en Celtic maar in Nederland heb je VV Oegstgeest tegen UDO. Deze laatste lijkt in het niet te vallen bij de andere genoemde derby’s echter is de Oegstgeester derby wel de meest bijzondere. Het was gisteren namelijk de laatste keer dat deze wedstrijd in officieel verband plaatsvond. In de pers was er al genoeg gezegd en geschreven, er was zelfs sprake van een heuse koude oorlog en het werd uiteindelijk een fantastische dag met een gitzwarte rand. VV Oegstgeest lid Willem Jan Bouwman overleed veel te vroeg op 46-jarige leeftijd. Namens de redactie gecondoleerd en heel veel sterkte voor de familie.

LF5 0238 190 pxBron: vvoegstgeest.nl.

Zaterdag speelde VV Oegstgeest de thuiswedstrijd tegen fusiepartner UDO. Oegstgeest moest winnen om mee te blijven doen in de strijd om het kampioenschap. UDO liet zien dat ze het Oegstgeest zo moeilijk mogelijk wilden maken. Ondanks dat UDO de bus voor hun doel geparkeerd had, wist Oegstgeest de wedstrijd winnend af te sluiten.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF5 9881 190 pxTerwijl de eerste grond op de Voscuyl al is verzet voor de komende aanpassingen van het sportcomplex werkte UDO afgelopen zaterdag een wedstrijd af tegen Roodenburg. Vorige week dwong UDO bij SEV bijna nog een gelijk spel af maar tegen Roodenburg waren ze nog geen schim van vorige week. UDO sloot de wedstrijd af met een 1-1 gelijkspel. Hoewel verdient zag het daar lange tijd niet naar uit.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF5 9156 190 px

SEV kwam afgelopen zaterdag tegen UDO niet makkelijk aan die 3 punten voor een gewonnen wedstrijd. UDO steeg boven zich zelf uit. Na een achterstand van 2-0 bracht UDO in de tweede helft de stand op 2-1. Jammer genoeg viel de 3-1 voor SEV voordat UDO op gelijke hoogte kon komen. Even later viel de 3-2 dan wel. Ondanks de verloren wedstrijd verdiende de trainersstaf onder leiding van Nikivor van Rijn en de selectie een groot compliment. Er was weer beleving en de wil om te winnen. Qua inzet zou een gelijkspel misschien wel op zijn plaats zijn geweest.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

Op sportpark de Voscuijl ontving UDO het op de vijfde plaats staande Meerburg. Beide ploegen hadden moeite mooi voetbal ten toon te stellen. Het veld was belabberd, er ging veel mis, kortom: het was het zaterdag allemaal net niet in Oegstgeest.