DSC 8872 190 pxDe wedstrijd tegen Football Factory is de laatste van de competitie van de vierde klasse zaterdag. Buiten de sportieve verplichting staat er voor beide teams niets meer op het spel. Toevallige bijkomstigheid is dat de huidige trainer van Football Factory, Carlos Pinas, een oude bekende is van UDO. Vorig seizoen was hij één van de selectietrainers. Dus eigenlijk een leuk sportief weerzien met de oud-trainer van UDO.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

 

Hoewel tegen het einde van de wedstrijd tussen enkele spelers van beide teams wel wat irritatie optrad, waardoor de scheidsrechter toch nog gedwongen was om bestraffend op te treden, zou de wedstrijd verder een zeer sportief verloop hebben.

DSC 8733

DSC 8749
De wedstrijd ging gelijk op waarbij de Football Factory wel wat overwicht liet zien en UDO toonde zoals in de hele seizoen al moedig weerstand door hard te werken. Dit kon niet verhinderen dat in de 50ste minuut de 1-0 op het scorebord kwam te staan. Gelukkig wist David Schnorhk dat namens UDO recht te zetten: 1-1. Vlak voor rust kwam UDO zelfs op voorsprong dankzij Laurens Franken, één van de drie broers Franken die de selectie rijk is: 1-2 dus.

DSC 8758
Verder hielden de teams elkaar aardig in evenwicht, met later in de wedstrijd iets meer kansen voor de Football Factory. Dit resulteerde een kwartier voor tijd in de gelijkmaker van Football Factory: 2-2. Dit zou tevens de einduitslag van deze laatste wedstrijd van UDO worden.

DSC 8766

DSC 8815

DSC 8842

Met dit gelijke spel staat UDO op plek 10. Gezien de personele problemen waarmee Nikivor van Rijn gedurende dit gehele seizoen kampte, geen onverdienstelijk resultaat. Op naar het volgende seizoen.
Nikivor van Rijn zal ook volgend seizoen de selectietrainer zijn van UDO.

DSC 8872

Blauw Zwart en Van Nispen eindigden aan kop. Zij spelen op 20 mei een beslissingswedstrijd in het sportpark van v.v. Katwijk, De Krom in Katwijk. V.v. Oegstgeest is derde geworden en v.v. Leiden vierde.
V.v. Leiden en v.v. Oegstgeest gaan via de nacompetitie proberen de derde klasse te bereiken.
De vierde plek voor Leiden levert een poule op met maar twee tegenstanders; Floreant die als elfde in de derde klasse geëindigd is en Bergambacht die vierde in de vierde klasse C is geworden. De winnaar van deze poule promoveert naar de derde klasse.
Oegstgeest komt door zijn derde plek in poule 4 van de nacompetitie uit tegen drie Haagse clubs waaronder RAS, tweede in de vierde klasse, Quick Steps, twaalfde in de derde klasse, en Semper Altius, zesde in de vierde klasse.

Overige uitslagen:
Blauw Zwart-WVC 7-0, Football Factory-UDO 2-2, KSD-Marine-Oosterheem 4-0, Nispen Van-VVSB 6-0, Oegstgeest-Leiden 4-0, Rijnland FC-Wassenaar 4-3, Roodenburg-Woubrugge 1-3.

Meer foto's bekijken en bestellen via deze link.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen