LF5 5652 190 pxOver de wedstrijd van UDO tegen WVC uit, zal de kritische kijker het wel eens zijn dat het een terechte overwinning was, die 1-2. UDO had veel overwicht in de gehele wedstrijd behalve een periode in de tweede helft. In die periode was UDO zoekende om het heft weer in eigen hand te krijgen. Er werd toen veel gebruik gemaakt van lange ballen naar de voorhoede die vervolgens nauwelijks aankwamen. In tegenstelling tot het begin van de wedstrijd toen het spel over het algemeen verzorgd was met opbouw van achteruit, was dit in die periode in de tweede helft niet het geval. Gelukkig herpakte UDO zich tegen het einde van de wedstrijd en konden de 3 punten alsnog in de stand worden bijgeteld.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

 

UDO begon de wedstrijd overtuigend en kreeg diverse kansen, waaronder een mooi afstandsschot van Bert Juffermans. Gelukkig kon Wouter de Bruijn na een voorzet van diezelfde Bert Juffermans de bal inkoppen: 0-1. Vlak daarna kwam Pascal Franken ook tot een goed schot, maar de keeper van WVC kon deze net overtikken.
Ook WVC kwam tot kansen, een slecht weggewerkte bal in de UDO 16 meter die alsnog door WVC werd ingeschoten kon ternauwernood door Tom Uittenbogaard van de lijn worden gehaald. Hierdoor kon UDO met een voorsprong de rust in.
Vlak na rust lag eigenlijk de 0-2 al op een schaaltje, helaas trof de bal het doel toch niet. Even later had WVC aan de andere kant wel succes. Bij een wederom slecht weggewerkte bal in de verdediging, wist WVC de gelijkmaker binnen te prikken.

LF5 5514

LF5 5571

Met de 1-1 op het bord drong WVC steeds meer aan. Dit was juist in de periode dat UDO wat onverzorgder ging voetballen. Gelukkig pakte UDO tegen het einde van de wedstrijd de draad weer op en kreeg UDO weer meer overwicht. Enkele minuten voor tijd wist Wouter de Bruijn op aangeven van David Schnorhk zelfs nog te scoren: 1-2.

LF5 5590

LF5 5615

Evenals vorige week speelde UDO als één team. In de voetbal.nl app werd Wouter de Bruijn tot 'Man of the Match' gekozen. Zeker een terechte keuze hoewel hiermee een groot aantal teamgenoten tekort wordt gedaan. Iedereen heeft keihard gewerkt en over de gehele wedstrijd gezien prima gevoetbald.

Een kritische UDO-er laat weten: "Met deze laatste winstpartij komt UDO uit op de zevende plek op de ranglijst. Nu dus onderaan in het linker rijtje, het begint er zo meer op te lijken ...".

LF5 5652

LF5 5671

Overige uitslagen: Football Factory-vv Oegstgeest 0-5, KSD-Marine-Hazerswoudse Boys 2-2, vv Meerburg-SEV 1-3, VVSB-Roodenburg 2-0, sv Wassenaar-Alphia 0-9 (10 min voor tijd gestaakt ivm te weinig spelers sv Wassenaar), sv WVC-vv UDO 1-2.

De volgende wedstrijd van UDO 1 staat gepland voor 21 oktober om 14.30 uur uit bij sv Wassenaar.

Alle foto's via deze link.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen