LF5 5841 190 pxZaterdag was het onstuimig weer, maar de mannen van UDO hadden er zin in. Na een goede reeks van drie overwinningen en de nederlaag van vorige week tegen een van de toppers uit de 4e klasse A, VVSB, was het spannend hoe de selectie zich nu zou manifesteren.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

 

UDO begon goed aan de wedstrijd. Goed combinatiespel leidde tot een aantal kansen voor UDO. Zo ging een schot van David Schnork maar net voorlangs en belandde een vrije trap van Pascal Franken in de handen van keeper van Meerburg. Aan het eind dan de eerste helft kwamen er meer kansen voor Meerburg en de thuisploeg opende de score in de 38 minuut.

LF5 5828

LF5 5841

De tweede helft was een stuk rommeliger van de zijde van UDO. De trainer, effect, Meerbrug scoorde de 2 – 0. UDO kreeg daarna nog wel wat kansjes, maar een doelpunt zat er niet meer in. Zo bleven de punten van deze overigens sportieve wedstrijd in Zoeterwoude.

LF5 5920

LF5 5939

LF5 5950

20171104 PascalJammer genoeg bleek Pascal Franken toch nog een serieuze blessure te hebben opgelopen tijdens een duel op het middenveld. Een ziekenhuisbezoek bleek noodzakelijk om de ernst hiervan vast te stellen. Hij heeft in middenhandsbeentje gebroken. Aanstaande maandag wordt duidelijk of een operatie noodzakelijk is.

In het kader van de Koetshuiscup staat aanstaande dinsdag thuis bij UDO de derby tegen ASC op het programma. Voor Nikivor van Rijn en zijn mannen de uitdaging te laten zien dat UDO zeker niet de mindere is van de dorpsgenoot.

Meer foto's via deze link.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen