LF5 8783 190 pxOndanks een door omstandigheden mindere voorbereiding startte UDO goed. En geruggesteund door twee snelle doelpunten, binnen 20 minuten, voetbalt dat toch meer relaxt. Voor rust kwam UDO zelfs op 3-0. Maar na rust bleek wel dat UDO op haar hoede moest blijven want Football Factory kwam terug tot 3-2. Gelukkig kon UDO weer tijdig ingrijpen. Dit resulteerde in een einduitslag van 4-2.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

 

De UDO trainer, Nikivor van Rijn, was erop gebrand om van de onderste plek af te blijven. Tegen Football Factory wilde hij de vervelende nederlaag uit (1-0) wegpoetsen. Hij was dan ook zeer teleurgesteld toen bleek dat enerzijds een deel van de selectiespelers deelnam aan het Mieniekamp dat UDO jaarlijks organiseert, want dat houdt in dat er weinig geslapen wordt en anderzijds dat als gevolg van de aanleg van de golfbanen de velden slechts zeer gedeeltelijk voor trainingen zijn te gebruiken. En dan nu ook nog het nodige oppervlak in beslag werd genomen door luchtkussens (veld 2) en de tenten (helft veld 1) voor het Mieniekamp. De training op donderdagavond vond dus op één helft van veld 1 plaats.

LF5 8775

LF5 8783


De start van de wedstrijd tegen Football Factory was dus niet optimaal, maar UDO kwam goed uit de startblokken. Ook had UDO een gelegenheidskeeper, Nick Bakker. Hij zou tijdens de wedstrijd een prima rol spelen. Al in de eerste minuten wist Wouter de Bruijn de 1-0 te scoren. En na een kwartier nam Elroy van der Hooft een pass goed aan en maakte het goed af 2-0.

LF5 8793
Football Factory kon in deze periode nog steeds geen vuist maken. In de 35ste minuut was het Wouter de Bruijn die zelfs zijn tweede doelpunt verzilverde: 3-0.

LF5 8825

LF5 8856
Na rust kwam een sterker gemotiveerd en strijdlustig Football Factory het veld op. De krachten draaiden meer in het voordeel van Football Factory. Uiteindelijk had UDO een overtreding in de 16 meter nodig om score te verhinderen. De toegekende strafschop werd kundig ingeschoten door Football Factory 3-1.
Het doelpunt gaf Football Factory de nodige energie waardoor de druk nog verder werd opgevoerd. Opnieuw had UDO een overtreding nodig om een doelrijpe kans te voorkomen. Dit leverde dus een volgende penalty op die tot de 3-2 leidde.

LF5 8866

LF5 8886
Gelukkig kon UDO in het restant van de wedstrijd voorkomen dat Football Factory op gelijke hoogte kwam. Rutger Hoogkamer gooide in de laatste minuten de wedstrijd in het slot: 4-2.
Enkele minuten later floot de scheidsrechter O.L. Dane voor het einde.

LF5 8893

Overige uitslagen:
Hazerswoudse Boys-vv Haagse Hout 0-4, Roodenburg-Alphia 1-2, SEV-vv Oegstgeest 2-2, vv UDO-Football Factory 4-2.

Alle foto's via deze link.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen