LF5 9002 190 pxUDO speelde een verdienstelijke wedstrijd, uit tegen Alphia. Thuis moest UDO nog genoegen nemen met een 1-8 uitslag. Nu waren de krachtsverhoudingen veel redelijker verdeeld. Hierbij kreeg UDO voldoende kansen. Jammer genoeg zou het toch tot een geflatteerde 3-1 eindigen.
V.v. Oegstgeest had geen enkele moeite met WVC (5-1). Bijkomend groot voordeel voor Oegstgeest was dat Roodenburg de wedstrijd tegen SEV won met 1-0. Dus het kampioenschap van Oegstgeest is nog niet helemaal perspectiefloos.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

 

Daar waar UDO Alphia af en toe makkelijk liet komen, leverde dit direct wat meer gevaar op van de zijde van Alphia. Na ongeveer een kwartier resulteerde dit in een eerste doelpunt voor Alphia. Maar ook UDO had voldoende kansen. Waaronder van Wouter de Bruijn die maar net over schoot. Met de 1-0 werd ook gerust.

LF5 8903

LF5 8908
Ook in de tweede helft kwam UDO zeker nog tot kansen. Bijvoorbeeld met een vrije bal genomen door Rutger Hoogkamer, deze spatte uiteen op de lat. Gevolg is natuurlijk dat als je zelf niet scoort de tegenstander de actie van je over neemt: 2-0. Het moet ook vermeld dat Alphia wat zelfverzekerder en met meer rust voetbal op de kunstgrasmat legde. Na een half uur in de tweede helft zorgde Cas Bolink voor de 2-1. Na een voorzet van Jailson Jill de Barros schoot hij moeiteloos in.

LF5 8916

LF5 8946
Korte tijd later was er nog wat verwarring rond een gele kaart die de scheidsrechter trok. Dit zou de tweede gele kaart zijn en dus rood voor Fabian van Wamel. Deze beslissing was kennelijk een vergissing want enkele ogenblikken later trok hij deze weer in. De wedstrijd was er ook absoluut niet naar om kaarten uit te delen. Gelukkig kon Fabian de wedstrijd dus gewoon vervolgen.

LF5 9002

LF5 9032
In het tweede deel van de tweede helft verdween de energie een beetje uit de wedstrijd. Toch maakte Alphia nog een derde doelpunt (3-1). Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld.

LF5 9063

LF5 9073
Al met al toch wel een verdienstelijke pot voor UDO als je bedenkt dat de thuiswedstrijd met 1-8 werd verloren. De afgelopen competitie was er toch wel groei te zien in de prestaties van UDO. Uitdaging blijft toch wel om het scorend vermogen van het team te vergroten.
Volgende week speelt UDO haar laatste competitiewedstrijd thuis tegen Haagse Hout. Een memorabele wedstrijd want het is de laatste keer dat de selectie als v.v. UDO een competitiewedstrijd speelt. Volgend seizoen is het FC Oegstgeest dat zal aantreden.
V.v. Oegstgeest heeft het niet meer zelf in de hand, maar is wel geholpen door Roodenburg dat SEV puntloos hield. Nu maar hopen dat FC Oegstgeest volgend seizoen toch in de derde klasse kan starten. V.v. Oegstgeest speelt 26 mei uit tegen KSD Marine. Altijd een lastige ploeg om tegen te voetballen. Ook dat weet SEV uit ervaring want zij speelden recent gelijk.

Overige uitslagen:
Roodenburg-SEV 1-0, Oegstgeest-WVC 5-1, Alphia-UDO 3-1, Football Factory-Meerburg 1-1, Haagse Hout-KSD Marine 4-0.

Alle foto's via deze link.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen