Een uitslag van 0-0 tegen Haagse Hout lijkt te wijzen op een saai potje voetbal in de hete zon. Behalve de zon was niets minder waar. Beide teams gingen er zeker voor. In de uitwedstrijd moest UDO in Haagse Hout hun meerdere erkennen (3-0), maar vandaag was dat zeker niet het geval, getuige het uiteindelijke gelijke spel.
Cas Bolink verklaarde tegen verslaggever Gerard Bol van Leiden Amateurvoetbal nog dat UDO dit keer zeker de bovenliggende partij was. Er zouden de nodige kansen zijn gemist.

 

Terugkijkend op dit seizoen is er een belangrijke stijgende lijn te zien. Dit kwam helaas niet altijd tot uiting in punten maar UDO kon de sterkere teams op den duur steeds meer partij bieden. De UDO-selectie liet zien dat een goede team spirit en hard werken loont, spelvreugde daar gaat het om. Het feit dat trainer Nikivor van Rijn iedere week weer een goed gemotiveerd team op de been bracht, is zeker een compliment waard.

In de voetbal.nl app van de KNVB is Nick Bakker als 'Player of the Match' uitgeroepen. Een leuke afsluiting van zijn voetbalcarrière op prestatief niveau bij v.v. UDO. Hij heeft van jongs af aan bij UDO gevoetbald.

Door het gelijke spel van UDO en de winst van WVC op Football Factory passeert WVC UDO in de stand. Hiermee zakt UDO één plaats naar de voorlaatste plaats (11).

Toch wel een bijzondere dag, de allerlaatste wedstrijd in de competitie als UDO. Volgend seizoen samen met v.v. Oegstgeest als FC Oegstgeest verder. Rationeel gezien een zeer verstandige stap, als voorbereiding op de toekomst. Maar er zullen afgelopen zaterdag zeker een groot aantal leden een figuurlijk traantje hebben weggepinkt. Want v.v. UDO heeft heel veel, zeer trouwe leden die al vanaf de jeugd bij UDO actief zijn. Met het bijzonder goede weer is hier dan ook op bescheiden manier, uitgebreid aandacht aan besteed.
In het kader van het 80-jarig bestaan én natuurlijk de afsluiting van v.v. UDO als vereniging én de viering van de overgang naar de nieuwe vereniging (FC Oegstgeest) heeft UDO op 3 juni een reünie en voor 23 juni een 24 uurs toernooi georganiseerd. De naam v.v. UDO zal niet geruisloos de geschiedenis in verdwijnen ...

De overige uitslagen:
VV Meerburg-VVSB 0-3, V&AV Hazerswoudse Boys-Roodenburg 6-2, KSD-Marine-v.v. Oegstgeest 1-8, SEV-Alphia 5-3, v.v. UDO-VV Haagse Hout 0-0, SV WVC-Football Factory 5-2.

 

uitslagenmatrix

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen