LF5 6925 190 px

Het wil maar niet vlotten met de resultaten van UDO. Na een reeks van vier verloren wedstrijden waren nu alle pijlen gericht op Haagse Hout. Haagse Hout had één punt meer in de stand dus rationeel gezien zouden er toch mogelijkheden moeten zijn om hier punten te halen. Ware het niet dat UDO nog steeds kampt met een onvolledige selectie als gevolg van blessures.
Dan is het plussen en minnen met de grote onzekerheid die, die ratio alsnog met zich meebrengt. Uitkomsten van voetbalwedstrijden kun je immers niet eenvoudig voorspellen, het is verre van een exacte wetenschap.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

Na een week rust wachtte UDO nu een uitwedstrijd tegen Football Factory. Football Factory verloor vorige week van Hazerwoudse Boys (2-1). In de stand stonden ze nu vlak bij elkaar op de respectievelijk 9de en de 11de plaats.

LF5 5841 190 pxZaterdag was het onstuimig weer, maar de mannen van UDO hadden er zin in. Na een goede reeks van drie overwinningen en de nederlaag van vorige week tegen een van de toppers uit de 4e klasse A, VVSB, was het spannend hoe de selectie zich nu zou manifesteren.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF3 6753 190 px

Afgelopen zaterdag stond thuiswedstrijd tegen VVSB op het programma. VVSB is in deze competitie wel één van de kanshebbers. UDO heeft nu drie winstpartijen achter de rug. Dus de vraag was nu hoe UDO zich tegen VVSB zou manifesteren. Zou de zegereeks van drie wedstrijden hier stoppen of zorgt UDO voor een verrassing?

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF3 6469 190 pxUit bij sv Wassenaar maakte UDO een vliegende start met een heel snel doelpunt van Rutger Hoogkamer. Dit zette wel de toon voor de gehele wedstrijd. Ten eerste het feit dat dit het bewijs was voor een groot overwicht van UDO-kant. Maar ook dat het niet Rutger's laatste goal van deze wedstrijd zou zijn.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF5 5652 190 pxOver de wedstrijd van UDO tegen WVC uit, zal de kritische kijker het wel eens zijn dat het een terechte overwinning was, die 1-2. UDO had veel overwicht in de gehele wedstrijd behalve een periode in de tweede helft. In die periode was UDO zoekende om het heft weer in eigen hand te krijgen. Er werd toen veel gebruik gemaakt van lange ballen naar de voorhoede die vervolgens nauwelijks aankwamen. In tegenstelling tot het begin van de wedstrijd toen het spel over het algemeen verzorgd was met opbouw van achteruit, was dit in die periode in de tweede helft niet het geval. Gelukkig herpakte UDO zich tegen het einde van de wedstrijd en konden de 3 punten alsnog in de stand worden bijgeteld.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

LF5 4386 190 pxDe eerste ronde van de competitie is afgelopen zaterdag onder een stralende hemel afgewerkt. Voor UDO stond de uitwedstrijd tegen Hazerwoudse Boys en voor v.v. Oegstgeest de thuiswedstrijd tegen VVSB op het programma. Deze ronde kende alleen winnaars en verliezers, geen enkele wedstrijd eindigde dus in een puntendeling.

foto's: lichtenbeldfoto.nl

Volgens de berichten is er afgelopen vrijdag maar liefst 10 cm regen gevallen. En, ook van vrijdag op zaterdag hield dit maar niet op. Zaterdagochtend vroeg leverde dat één van de bestuursleden zelfs een zodanig nat pak op toen hij naar het complex van UDO fietste, dat droge kleren moesten worden nagebracht.
Bijgaande foto is wel een treffende illustratie van de hoeveelheid water die is gevallen, het tweede veld (kunstgras) stond volledig blank. Duidelijk was dat er afgelopen zaterdag niet veel gevoetbald zou worden ... Uiteindelijk konden alleen de thuiswedstrijden van UDO vr 1 en UDO 1 doorgang vinden.

programma

DSC 8872 190 pxDe wedstrijd tegen Football Factory is de laatste van de competitie van de vierde klasse zaterdag. Buiten de sportieve verplichting staat er voor beide teams niets meer op het spel. Toevallige bijkomstigheid is dat de huidige trainer van Football Factory, Carlos Pinas, een oude bekende is van UDO. Vorig seizoen was hij één van de selectietrainers. Dus eigenlijk een leuk sportief weerzien met de oud-trainer van UDO.

foto's: lichtenbeldfoto.nl