18221790 10212362103744756 2104087696696960012 n

Voor alle meiden (vanaf 15 jaar), vrouwen en oma's die zin hebben om een keer een balletje te trappen houden de UDO vrouwen een open training. Iedereen is welkom, van eredivisie tot kelderklasseniveau. Trek die sportschoenen dus maar aan en kom gezellig langs!

Datum: maandag 22 mei 2017
Tijd: 20.00 - 21.15 uur
Waar: voetbalvereniging UDO, sportpark De Voscuyl (Oegstgeest)

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de UDO Vrouwen of op de website van vv UDO.

18222150 1956227401274015 8240737319606268101 n

20160212 sportprijs UDO vrouwen II

Vele jaren genomineerd en nu dan toch in de prijzen. Afgelopen vrijdagavond was de jaarlijkse uitreiking van de gemeentelijke Sportprijzen. De prijs voor het sportteam ging zeer verdient naar ons UDO vrouwenteam.

Namens het bestuur, van harte gefeliciteerd!

(foto: Wil van Elk)

UDO vr 1 ook in het landelijke nieuws, ja toch een hele prestatie van 5de klasse naar de 1ste klasse in navolgende jaren!

In bijgaande link is het nieuws te zien.

Wie had dit gedacht? Na de ruime verliespartij van vorige week was er weinig hoop meer om dit in de uitwedstrijd goed te maken. Toch gingen we nog één keer alles op alles zetten om het Brielle in ieder geval zo moeilijk mogelijk te maken.

udovrouwenDe UDO vrouwen hebben vandaag goede zaken gedaan door uit bij SteDoCo met 1-2 te winnen en gaan volgende week met volle vertrouwen de return tegemoet.

Een goede wedstrijd was het van beide kanten niet, een harde wind blies dwars over het veld waardoor het spel zich vaak maar aan één kant afspeelde. Ondanks dat gaven de UDO vrouwen geen kansen weg en stond de organisatie prima. Toch lag binnen 5 minuten de bal bij ons in het net.

Het seizoen wordt nog met minimaal 2 wedstrijden verlengd voor onze UDO vrouwen. Na een hele goede eindspurt waarin de UDO vrouwen in de laatste 9 wedstrijden ongeslagen zijn gebleven (8x winst, 1x gelijk) hebben ze een ticket voor de nacompetitie bemachtigd.

Stedoco uit Hoornaar is de tegenstander geworden. De UDO vrouwen zullen eerst zaterdag 9 mei naar Stedoco moeten om dan 16 mei de 2de wedstrijd thuis af te werken.

Zal het de UDO vrouwen lukken om voor de 4de maal op rij te promoveren?

Kom ons 16 mei om 14.30 uur aanmoedigen op de Voscuyl!

 

bal retro 100x100

Dat de UDO vrouwen na drie kampioenschappen op rij meer weerstand zouden krijgen in de 2e klasse, dat is natuurlijk geen verrassing. Toch weten de UDO vrouwen het weer te presteren om mee te draaien in de top 3. Een kampioenschap zit er dit jaar niet in, maar een plek in de nacompetitie voor promotie zou al een superprestatie zijn.

Wie had dit aan het begin van het seizoen gedacht? Na eerder het kampioenschap in de vijfde en vierde klasse te hebben binnengehaald, dachten de UDO vrouwen dit seizoen flink aan de bak te moeten in de derde klasse. Niets was minder waar want al snel bleek dat de UDO vrouwen zich makkelijk aanpasten aan het niveau en "gewoon" mee zouden draaien om het kampioenschap.

Foto's: lichtenbeldfoto.nl
Het is de UDO vrouwen ook dit jaar gelukt om mee te spelen om het kampioenschap. Na het kampioenschap binnen te hebben gesleept in de vijfde en vierde klasse, ligt nu het kampioenschap van de derde klasse (en daarmee promotie naar de tweede klasse) binnen voetenbereik.

Daarvoor moet aanstaande zaterdag 19 april wel eerst gewonnen worden uit bij s.v. Nootdorp. Hier hebben wij natuurlijk hard de steun van de supporters bij nodig! Kom daarom allen met toeters en bellen, in het geel-zwart, de vrouwen naar de overwinning juichen!

Aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur bij s.v. Nootdorp.

 

Vandaag stond de belangrijke thuiswedstrijd tegen Lyra op het programma. Al vroeg in het seizoen werd duidelijk dat een van deze beide clubs met het kampioenschap ervan door zou gaan. Na de uitwedstrijd te hebben verloren, hadden we vooraf dus een kleine achterstand. Er stond ons dus maar één ding te doen en dat is vandaag de volle drie punten binnenhalen.


Foto's: lichtenbeldfoto.nl