UDO stichting 300Er is een nieuwe weg ingeslagen bij UDO t.a.v. het Commerciële Beleid. Dit beleid moet er aan bijdragen dat het commerciële draagvlak binnen de club groeit, UDO aantrekkelijker wordt voor sponsoren en er daadwerkelijk meer sponsoren gecontracteerd worden. Er is een nieuw commercieel plan ontwikkeld met een professionele manier van denken en uitvoeren en de daarbij behorende doelstellingen. Hiervoor is er een nieuwe Commerciële Commissie aangesteld. Middels een goede mix van de leden van de commissie willen wij het commerciële beleid bij UDO naar een hoger niveau tillen.

Onze hoofddoelstelling is:

Een structureel commercieel beleid bij UDO realiseren, om groei en vooruitgang te creëren waar de hele club baat bij heeft.

Onze inkomsten worden in overleg met het bestuur gebruikt voor zaken die ten goede komen van de gehele vereniging. Door het herindelen van de sponsoringstructuur willen we meer transparantie creëren en de inkomsten verhogen. Er zijn vijf sponsorgradaties gecreëerd met verschillende kosten en baten. Dit wordt in het tabje sponsormogelijkheden verder uitgelegd.

Om daadwerkelijk te groeien en een professionele slag te kunnen maken, is er budget en een andere manier van denken nodig. UDO is en blijft een familieclub waar het wij-gevoel diep geworteld is. Dit zal ook altijd zo blijven, want dat is de kracht van de club. Een commerciëlere manier van denken is echter wel genoodzaakt. De potentie van de club is groot en dit moet worden benut. Daarnaast zijn prestaties van UDO 1 en UDO ds zeer goed en moeten we daarop meeliften. Tegelijkertijd zorgen deze prestaties voor een vereiste stijging van de commerciële begroting.

Wij kunnen het niet alleen en hebben iedereen zijn hulp daarvoor nodig! Mocht je potentiële sponsors kennen, laat het ons dan weten via cc [at] vvudo [punt] nl. Tot 1 mei geldt er een aantrekkelijke lid-werft-sponsoractie. Zie het actietabje voor meer informatie.

Het ibannummer van de stichting is trouwens NL 43 ABNA 06 21 97 39 71 ten name van Stichting Vrienden van v.v. UDO te Oegstgeest.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen