r.a.dakreparatieMet het extreme weer bleek UDO in het clubhuis een lekkage te hebben. Het water liep van het planfond van de eerste etage via een noodverlichting de kantine in.

Gelukkig was R.A. Daktechniek bereid om dit voor UDO kostenloos op te lossen. Dus heeft u werkzaamheden ten aanzien van dakaanleg of reparaties? UDO kan R. A. Dakreparaties van harte aanbevelingen.

Recent zijn eindelijk de vakjes op het grote gele bord dat in het clubhuis van UDO hangt geactualiseerd.

In de vakjes staan de namen van vrienden van UDO die UDO geldelijk ondersteunen. Ieder vakje levert de stichting 'Vrienden van UDO' €50 op.

Dat dit bedrag heel erg gewenst is, blijkt wel uit het feit dat deze steun het UDO mogelijk maakt om die zaken aan te schaffen die bedoeld zijn voor UDO in zijn geheel. Lees hiervoor een recent geplaatst bericht.

Nu de stickers geplaatst zijn, zijn vandaag dan ook de facturen in de brievenbus gevallen van de mensen die zich enige tijd geleden hebben opgegeven.

Er zijn nog vakjes beschikbaar op het bord, dus nog geen plekje geef je dan op.

IMG 0980 bewerkt 550

Iedereen kent het bord waarschijnlijk wel? Als je bij UDO het terras op loopt zie je al snel het bord: 'Sjaak Stuifzandterras'. Met dit bord willen we de naam van Sjaak die helaas in 2014 is overleden in ere houden. Sjaak heeft zijn leven lang veel voor UDO betekend.

De stichting 'Vrienden van v.v. UDO' heeft nu een nieuw bord voor UDO aangeschaft met in de tekst de aanvulling van het jaar waarin Sjaak is gestorven.

Binnenkort zullen we het oude bord voor dit bord vervangen.

UDO stichting 300Iedereen heeft vast het grote bord in de kantine wel eens gezien met 100 namen van mensen die UDO een warm hart toedragen. Dat is "De Vrienden van UDO". Deze mensen steunen de vereniging met een jaarlijkse bijdrage. Die bijdragen gebruikt UDO voor de aanschaf van zaken voor het algemene nut van de gehele vereniging.

Binnenkort ontvangen al deze mensen weer de jaarlijkse factuur voor de bijdrage van €50. Ook zal het bord worden geactualiseerd. Oude namen zullen we verwijderen en nieuwe namen toevoegen. Inmiddels hebben zich alweer negen mensen opgegeven. De stickers voor deze namen zijn besteld.

Ook geinteresseerd om bij te dragen? Vul dan bijgaand formulier in en lever dat bij één van de bestuursleden in. Onder 'Lees meer' staan enkele voorbeelden van zaken die de stichting voor de vereniging heeft aan kunnen schaffen.

 Al een aantal jaren hebben autorijschool Han Lacourt en UDO  een prima samenwerking. UDO leidt de spelers op voor het voetballen en Han Lacourt doet dat voor het verkeer. Tegenwoordig mag je al met de theorie- en rijlessen beginnen als je 16½ jaar bent. Een aantal B- en A- junioren zijn met hun rijlessen begonnen. Melvin Zweistra, speler in het eerste elftal, is jeugdtrainer bij UDO. Maar Melvin is ook rij-instructeur bij Han Lacourt. Melvin kan jullie alles over de rijopleiding vertellen.
Speciaal voor UDO heeft Han Lacourt een programma opgesteld. Wie zich via vv UDO inschrijft als nieuwe leerling krijgt één rijles én de iTheorie (waarde 117 euro) als welkomstgeschenk!
Je kunt bellen met verkeersopleiding Han Lacourt, 071-5218887. Geef een seintje aan Ron de Roode of Luuk van der Zon en wij zullen bevestigen dat jullie bij UDO voetballen. Ook als je ouder bent dan 18 kom je voor het welkomstgeschenk in aanmerking.
De Commerciële Commissie is trots te melden dat Wout Bergers Sport zijn sponsorovereenkomst met UDO heeft verlengd en opgewaardeerd. Wout Bergers is al jaren een trouwe sponsor van v.v. UDO en verzorgt ook alle kleding en ballen voor UDO. Als lid kan je daar ook uitstekend terecht voor nieuwe voetbalschoenen en/of voetbalkleding. Voor meer informatie ga dan langs in de winkel op de Rijnsburgerweg of bezoek de website http://www.wbsport.nl.
De Commerciële Commissie is trots te melden dat Pillekers Timmerwerken per direct een nieuwe sponsor is van vv UDO. Pillekers Timmerwerken is van Michel Pillekers, keeper van UDO 4 en in z'n jongere jaren ook van de selectie, met zijn bedrijf kan hij elke bouwklus en/of onderhoudsklus aan.  Voor meer informatie bezoek dan de website van pillekerstimmerwerken.nl of neem contact met hem op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hierbij heten we Michel van harte welkom bij de sponsorgroep vv UDO.

Dat Woon4You Aankoopmakelaars voor de komende 2 jaar met optie voor nog 1 jaar op de shirts van de selectie staat was al officieus gecommuniceerd. Vorige week zondag is het shirtsponsorschap voorafgaand aan de gewonnen wedstrijd tegen Bernardus (2-1) officieel beklonken middels de ondertekening van het sponsorcontract en natuurlijk een handdruk.

De Commerciële Commissie is trots te melden dat Autorijschool Han Lacourt per direct een nieuwe sponsor is van vv UDO. Autorijschool Han Lacourt is in Leiden en omstreken een weids begrip als het om rijopleidingen gaat en met een van hun instructeurs (Melvin Zweistra) als vaste kracht in de selectie was de connectie met UDO snel gemaakt. Speciaal voor onze leden heeft Han Lacourt ervoor gezorgd dat er een speciale aanbieding is voor leden die zich via UDO aanmelden bij Han Lacourt. De speciale aanbieding houdt in dat je het UDO-pakket (de eerste les + I-theorie pakket ) gratis krijgt ter waarde van in totaal 117 euro.

Voor meer informatie -> http://www.autorijschoollacourt.nl

Hierbij heten we Autorijschool Han Lacourt van harte welkom bij de sponsorgroep vv UDO
De Commerciële Commissie is trots te melden dat Woon4You Aankoopmakelaars, na 1 jaar bordsponsor geweest te zijn, besloten heeft zijn sponsoring  te upgraden naar shirtsponsor van de gehele dames en herenselectie voor de komende 2 jaar. Woon4You Aankoopmakelaars is van Nick van der Horst en is gespecialiseerd in alle diensten rondom de aankoop van uw huis en bespaart u vele duizenden euro's. Voor meer informatie bezoek dan de website van Woon4You of neem contact op met Paul Rietveld, die nauw samenwerkt met Woon4You, van de Hypotheker Noordwijk.