tennisracket2De aanbieding van tennislessen voor de jeugdspelers is een succes!

In verband hiermee zullen alle drie de tennisbanen de komende 5 weken tussen 10.00 en 11.00 uur niet beschikbaar zijn voor recreatie tennis!

Hierbij gaat het dus om de volgende zaterdagen: 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli van 10.00 - 11.00 uur dat de drie banen niet beschikbaar zijn voor recreatie tennis.

tennisracket2Aanbieding: tennisles voor spelende jeugdleden. De tenniscommissie van v.v. UDO wil in samenwerking met de tennisschool, "I'M Tennis",alle voetballende jeugdleden de gelegenheid geven om een aantal tennislessen te volgen.

Bij voldoende belangstelling zal de tennisschool gedurende 5 weken 1 uur per week op zaterdag van 10.00-11.00 uur tennisles geven.

De kosten voor 5x 1 uur les bedragen €25. De huidige planning is 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli. Afhankelijk van de belangstelling kunnen de uren worden aangepast.

Opgeven kan via de tenniscommissie, bij Ria Hoogervorst, via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de naam van de jeugdspeler en het team waarin hij/zij het afgelopen seizoen heeft gevoetbald.

De aanbieding geldt voor alle jeugdspelers tot en met JO19

lichtmastDankzij snel optreden van onze vrijwilligers is snel actie ondernomen toen bleek dat de tennisverlichting defect was.

IMG 0858

Hierdoor kon het defect snel worden opgespoord. De aanleg van het pannaveld bleek de boosdoener. Eén van de palen heeft namelijk de grondkabel zodanig beschadigd dat kortsluiting ontstond.

Het bestuur wil de betreffende vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor de snelle reparatie van de kabel.

Tennissers de banen zijn weer beschikbaar, nu dus ook in de avonduren!

lichtmastVandaag bleek dat het defect aan het licht van de tennisbanen serieuzer is dan van te voren ingeschat.

Vermoedelijk is de grondkabel die ligt in het tracee van het clubhuis naar de tennisbanen beschadigd. En, nu er zoveel regen valt ontstaat hierdoor kortsluiting.

Het bestuur zal zo spoedig mogelijk nagaan hoe we dit op korte termijn kunnen oplossen. Maar dit gaat vermoedelijk langer duren dan tot nu toe aangenomen. Excuses voor het ongemak.

UDO tennis 500Al vele jaren beschikt UDO over een tennisafdeling en een eigen tenniscomplex met 3 tennisbanen. De banen van UDO-tennis zijn van het type smashcourt. Smashcourt is een ondergrond voor tennisbanen die qua speeleigenschappen en uitstraling erg lijkt op gravel maar die beter tegen weersomstandigheden bestand is, en dan ook het hele jaar door bespeeld kan worden.

In veband met groot onderhoud is de tennisbaan gesloten op woensdag 10 juni van 's ochtends vroeg tot in ieder geval 12.00 uur. Als het onderhoud klaar is kan er weer gespeeld worden. 

Het kunstgrasvoetbalveld ondergaat het jaarlijks onderhoud op vrijdag 12 juni. Het veld is hierdoor overdag niet beschikbaar. De driving range is vrijdag daarom gesloten.

UDO tennis 500Vanaf nu kunnen ook ouders van jeugdleden van v.v. UDO tegen een gereduceerd tarief tennissen. Lees het onderstaande bericht of vraag nadere informatie.

Al vele jaren beschikt UDO over een tennisafdeling en een eigen tenniscomplex met 3 tennisbanen. De banen van UDO-tennis zijn van het type smashcourt. Smashcourt is een ondergrond voor tennisbanen die qua speeleigenschappen en uitstraling erg lijkt op gravel maar die beter tegen weersomstandigheden bestand is, en dan ook bijna het hele jaar door bespeeld kan worden.
Omdat de banen over verlichting beschikken is het mogelijk dagelijks te spelen van 09.00 tot 22.00 uur. De tijdklok schakelt dan iets later het licht uit.
Op dit moment heeft de tennisafdeling 160 leden.

Voor diegenen die de tenniscontributie inmiddels hebben voldaan liggen de pasjes klaar bij UDO. Op de volgende dagen is er gelegenheid om die op te halen:
- dinsdagavond 26 maart 2013 van 19.00 tot 20.00 uur en
- zaterdag 30 maart 2013 van 11.00 uur tot 12.00 uur.
De tenniscommissie wenst Iedereen weer een plezierig en sportief tennisseizoen.

Op 1 april aanstaande begint het nieuwe tennisseizoen weer. Bijgaand enkele belangrijke mededelingen.