Met ingang van maandag 2 juli zijn de huidige tennisbanen niet meer te gebruiken in verband met de werkzaamheden aan het sportpark. Naar verwachting zal de verplaatsing van de banen ongeveer zes weken duren.

Er wordt hard gewerkt op de Voscuyl. De beide voetballen verenigingen, v.v. UDO en v.v. Oegstgeest, fuseren tot de vereniging FC Oegstgeest. En de Oegstgeester Golfclub verhuist naar het clubgebouw van v.v. UDO. Alle Voscuyl terreinen worden hierop aangepast. Dus de voetbalvelden worden geconcentreerd op het zuidelijke deel en de golfbanen naar de noordelijke kant van de Voscuyl. Ook de tennisbanen zullen tijdens deze werkzaamheden worden verhuisd richting clubhuis van de FC Oegstgeest. Het clubhuis wordt op dit moment verbouwd om de grotere aantallen leden te kunnen herbergen. Op bijgaande tekening is de locatie van de nieuwe tennisbanen weergegeven in de cirkel. Deze locatie is meer optimaal dan de huidige omdat deze banen nabij het nieuw in te richten clubhuis liggen.

voscuyl nw

1stopteken 100x100Als gevolg van de beperkte trainingsgelegenheid is door enkele groepen af en toe gebruik gemaakt van de tennisbanen om voetvolley te spelen.

Het bestuur van UDO en UDO tennis hebben hier geen toestemming voor gegeven. Het is dus ook niet de bedoeling dat tennisbanen hiervoor worden gebruikt.

Voor alternatieve locaties om te trainen dienen de trainers/leiders contact op te nemen met de jeugdcommissie.

De komende tijd met herinrichting van de Voscuyl zullen we vaak moeten improviseren. Bij aanvang van de nieuwe competitie zullen de nieuw aan te leggen kunstgrasvelden gereed zijn. Neem in de tussentijd bij vragen contact op met de jeugdcommissie.

UDO tennis 500De grote herinrichting van de Voscuyl staat voor de deur. Korfbal vereniging Fiks krijgt kunstgrasvelden en v.v. UDO en v.v. Oegstgeest gaan fuseren tot FC Oegstgeest. FC Oegstgeest zal gebruik gaan maken van het complex van het huidige v.v. Oegstgeest nadat hier een grote herinrichting heeft plaatsgevonden. Hierdoor komt er voor de Oegstgeester Golf vereniging een groot deel van het complex beschikbaar om dat als golfterrein in te richten.
Wat betekent dit voor de tennistak van v.v. UDO?

tennisracket2De aanbieding van tennislessen voor de jeugdspelers is een succes!

In verband hiermee zullen alle drie de tennisbanen de komende 5 weken tussen 10.00 en 11.00 uur niet beschikbaar zijn voor recreatie tennis!

Hierbij gaat het dus om de volgende zaterdagen: 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli van 10.00 - 11.00 uur dat de drie banen niet beschikbaar zijn voor recreatie tennis.

tennisracket2Aanbieding: tennisles voor spelende jeugdleden. De tenniscommissie van v.v. UDO wil in samenwerking met de tennisschool, "I'M Tennis",alle voetballende jeugdleden de gelegenheid geven om een aantal tennislessen te volgen.

Bij voldoende belangstelling zal de tennisschool gedurende 5 weken 1 uur per week op zaterdag van 10.00-11.00 uur tennisles geven.

De kosten voor 5x 1 uur les bedragen €25. De huidige planning is 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli. Afhankelijk van de belangstelling kunnen de uren worden aangepast.

Opgeven kan via de tenniscommissie, bij Ria Hoogervorst, via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de naam van de jeugdspeler en het team waarin hij/zij het afgelopen seizoen heeft gevoetbald.

De aanbieding geldt voor alle jeugdspelers tot en met JO19

lichtmastDankzij snel optreden van onze vrijwilligers is snel actie ondernomen toen bleek dat de tennisverlichting defect was.

IMG 0858

Hierdoor kon het defect snel worden opgespoord. De aanleg van het pannaveld bleek de boosdoener. Eén van de palen heeft namelijk de grondkabel zodanig beschadigd dat kortsluiting ontstond.

Het bestuur wil de betreffende vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor de snelle reparatie van de kabel.

Tennissers de banen zijn weer beschikbaar, nu dus ook in de avonduren!

lichtmastVandaag bleek dat het defect aan het licht van de tennisbanen serieuzer is dan van te voren ingeschat.

Vermoedelijk is de grondkabel die ligt in het tracee van het clubhuis naar de tennisbanen beschadigd. En, nu er zoveel regen valt ontstaat hierdoor kortsluiting.

Het bestuur zal zo spoedig mogelijk nagaan hoe we dit op korte termijn kunnen oplossen. Maar dit gaat vermoedelijk langer duren dan tot nu toe aangenomen. Excuses voor het ongemak.

UDO tennis 500Al vele jaren beschikt UDO over een tennisafdeling en een eigen tenniscomplex met 3 tennisbanen. De banen van UDO-tennis zijn van het type smashcourt. Smashcourt is een ondergrond voor tennisbanen die qua speeleigenschappen en uitstraling erg lijkt op gravel maar die beter tegen weersomstandigheden bestand is, en dan ook het hele jaar door bespeeld kan worden.

In veband met groot onderhoud is de tennisbaan gesloten op woensdag 10 juni van 's ochtends vroeg tot in ieder geval 12.00 uur. Als het onderhoud klaar is kan er weer gespeeld worden. 

Het kunstgrasvoetbalveld ondergaat het jaarlijks onderhoud op vrijdag 12 juni. Het veld is hierdoor overdag niet beschikbaar. De driving range is vrijdag daarom gesloten.

UDO tennis 500Vanaf nu kunnen ook ouders van jeugdleden van v.v. UDO tegen een gereduceerd tarief tennissen. Lees het onderstaande bericht of vraag nadere informatie.

Al vele jaren beschikt UDO over een tennisafdeling en een eigen tenniscomplex met 3 tennisbanen. De banen van UDO-tennis zijn van het type smashcourt. Smashcourt is een ondergrond voor tennisbanen die qua speeleigenschappen en uitstraling erg lijkt op gravel maar die beter tegen weersomstandigheden bestand is, en dan ook bijna het hele jaar door bespeeld kan worden.
Omdat de banen over verlichting beschikken is het mogelijk dagelijks te spelen van 09.00 tot 22.00 uur. De tijdklok schakelt dan iets later het licht uit.
Op dit moment heeft de tennisafdeling 160 leden.