Voetballen of
tennissen?

 

 

Dat doe je natuurlijk bij vv UDO!

 

Prestatief en recreatief voetbal en tennis, voor jongens en meisjes van alle leeftijden
 

Voetbalvereniging UDO is opgericht op 2 september 1938. De vereniging heeft nu (sept 2010) ruim 660 leden. Het sportcomplex bevat 3 velden en een trainingsstrook met lichtinstallatie. Ook op het tweede veld is er een lichtinstallatie voor avondwedstrijden. Het is de bedoeling om in de nabije toekomst het complex verder uit te breiden.
Naast voetballen is er bij UDO ook tennis mogelijk. Op het sportcomplex liggen 3 'smash court'-banen met verlichting. De banen zijn het hele jaar door te gebruiken. Naast de eigen leden wordt er ook door anderen getennist. Op dit moment zijn er 250 leden van UDO-Tennis. Leden van UDO die tevens tennissen krijgen korting op de contributie voor tennis. In totaal heeft UDO dus al bijna tegen de 1000 leden!

Vanaf de pupillenleeftijd wordt er in competitieverband gevoetbald. De F- en E-pupillen gebruiken een half veld. De jeugd en de damessenioren voetballen op zaterdag, de herensenioren op zondag. De UKKIES worden spelenderwijs bekend gemaakt met het voetbalspel en spelen dus nog niet in competitieverband. Zij trainen één keer per week op zaterdagochtend onder leiding van Wout de Graaf.

Ukkies

UKKIES aan de slag in hun eerste wedstrijd na de overgang naar de F-junioren

 

De overige jeugdteams trainen in principe twee keer per week onder leiding van vakbekwame trainers en assistent-trainers. De trainers en assistent-trainers begeleiden de teams bij uit- en thuiswedstrijden. Normaal gesproken neemt elk team tenminste aan één toernooi deel per seizoen, al dan niet bij UDO.

D-junioren vieren hun kampioenschap

D-junioren vieren hun kampioenschap!

 

Bij UDO staat plezier in het voetbalspel voorop. Dit geldt zowel voor het voetballen op recreatief als op prestatief niveau. Teamsport is verder heel belangrijk voor jonge kinderen. Spelenderwijs ontwikkelen zij hun sociale vaardigheden.

Voetballen bij UDO betekent meer dan alleen maa r traine n en wedstrijden spelen.
Er worden heel veel activiteiten buiten het voetbal om georganiseerd. Voor de jongste jeugd is er jaarlijks het MIENIEKAMP, waarbij de kinderen in grote tenten op het veld een paar dagen bij UDO logeren en er allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Mieniekamp

MIENIEKAMP 2004: maar liefst 120 deelnemers!

Daarnaast is er uiteraard het Sinterklaasfeest, worden er jaarlijks paaseieren gezocht en worden er onder andere filmmiddagen en playback-shows georganiseerd. Dus voor elk wat wils!

PaasHaaswijkloop

Deelname vv UDO-jeugd aan PaasHaaswijkloop

 

Voor de oudere jeugd zijn er contacten met buitenlandse voetbalverenigingen en wordt bij voldoende belangstelling het Snowcamp georganiseerd. Er wordt jaarlijks een feestavond voor de vrijwilligers georganiseerd, een aantal keer per jaar is er muziek na de wedstrijd van het eerste elftal en eind mei is er het jaarlijkse Mixtoernooi voor de oudere junioren en de senioren.
v.v. UDO, het is niet alleen voetbal wat de klok slaat. v.v. UDO is een vereniging waar je bij wilt horen!

Wilt u zelf of wil uw kind(eren) voetballen? Neem gerust contact op met onderstaand email adres of bel 071-5154963. Zij kunnen u alles vertellen over het voetballen bij UDO Bezoek eens vrijblijvend een training. Bij UDO kan dit allemaal.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een reactie plaatsen